Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Even lachen voor het weekend

trollface

Het is vrijdag en het aftellen naar het weekend is weer begonnen, maar voordat het zover is nog even een ouderwetse moppentap om je werkweek goed mee af te sluiten!


Jantje en zijn vader zitten samen achter de TV ineens vraagt Jantje: “Papa, wat is eigenlijk het verschil tussen in principe en een feit?” waarop zijn vader antwoordt: “Ga maar aan je moeder vragen of ze voor een miljoen met de buurman sex wil” Jantje gaat uiteraard naar zijn moeder en vraagt: “Mama, zou jij voor een miljoen sex hebben met de buurman?” Zijn moeder antwoordt: “Voor een miljoen zou ik dat zeker wel doen” Jantje gaat terug naar zijn vader en verteld dat zijn moeder dat wel wil doen. Dan zegt zijn vader: “Ga nu maar naar je grote zus en vraag hetzelfde” Jantje naar zijn zus toe en vraagt: “Zou jij voor een miljoen sex hebben met de buurman?” Zijn zus antwoordt “Voor een miljoen?.. dat zou ik denk ik wel doen” Jantje gaat snel terug naar zijn vader en verteld ook dat zijn zus wel wil voor een miljoen. 

Waarop zijn vader zegt: “Kijk, in principe zijn we nu miljonair, maar het is een feit dat we 2 hoeren in huis hebben!”

Een vrouw ontmoet een leuke man in de kroeg. Ze praten wat met elkaar en ze lachen om elkaar. Na het stappen gaan ze samen naar het huis van de man. De man laat de vrouw het hele appartement zien en ze merkt al gauw op dat de slaapkamer van de man helemaal vol staat met schattige knuffels. Vele kleine knuffels op de onderste plan, medium knuffels op de middelste plan en super grote knuffels op de hoogste plank. De vrouw is heel erg verbaasd dat zo’n stoere man zoveel knuffels spaart. Maar aan de andere kant vind ze het ook wel erg schattig en lief dat deze stoere man ook nog een gevoelige kant heeft. Ze denk er verder niet over na en gaat samen met de man op de bank zitten. Ze kussen wat, ze strelen elkaar wat en gaan naar de slaapkamer, waar ze vervolgens heftige sex hebben. 

Na een goddelijke nacht met haar gevoelige maar toch stoere man, draait ze zich naar hem toe en vraagt “Vond je het lekker?” 

Waarop de man antwoordt “Jij mag een prijs kiezen van de onderste plank!”

Een boer en zijn knecht zijn op het land aan het werk, ineens zakt de boer tot zijn enkels in de modder. “Ga mijn laarzen even halen” zegt de boer knorrig. Als de knecht bij de boerderij is, ziet hij de mooie boeren dochters staan. “Hé, wat doe jij hier?”, vraagt één van de meiden. “Van de boer mag ik met jullie allebei naar bed” zegt de knecht. “Daar geloven we niks van” zeggen de meiden. “Oh nee? Wacht, dan vraag ik het hem wel” zegt de knecht. En hij roept keihard naar de boer: “Moest ik er nou 1 of 2 pakken?” 
De boer schreeuwt terug “Ja, allebei natuurlijk!”

Jantje komt van school en gaat naar huis. Daar vraag Jantje aan zijn moeder “Mama, waarom gaan mensen met hun benen omhoog naar de hemel?” Antwoordt zijn moeder “Dat lijkt me niet Truusje, hoezo?” Zegt Truusje: “Oh, maar ik zag net de buurvrouw met haar benen omhoog liggen en ze schreeuwde ‘Oh god, ik kom, ik kom’ zijn moeder kijkt bedenkelijk, ondertussen praat Truusje verder en zegt: “Het is maar goed dat papa erop lag, anders was ze nog echt gegaan ook!”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like