Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mensen gaan los over de enorme voeten van Maxime Meiland: ‘Maat 50!’

Mensen gaan helemaal los over de enorme voeten van Maxime Meiland!
Beeld: Instagram Maxime Meiland

Stel je voor: je scrolt door je Instagram-feed op zoek naar wat ontspanning, en plotseling duikt Maxime Meiland op, flanerend op het strand van Zakynthos. Maar wacht even… zijn dat echt haar voeten of zijn we beland in een scène uit Big foot? De fans zijn in ieder geval in shock. “Maxime, wat een reuzenvoeten heb je… haar voeten lijken wel boten ,is het een maat 50,” klinkt het in de reacties. En dan heb je nog die ene Dries die zich afvraagt of ze misschien platvoeten heeft. Talk about throwing shade!

Topvakantie op Zakynthos

Oké, laten we het hebben over die vakantie van de Meilandjes op Zakynthos. Maxime is daar dus, met haar gigantische voeten en al, heerlijk aan het genieten van het Griekse zonnetje. Op de plaatjes op Instagram zie je haar flaneren langs de kustlijn, met een surfboard onder haar arm. Met die enorme voeten van Maxime Meiland kan ze zowat een cruiseschip aan, maar goed, ze blijft drijven, dus no worries daar.

Enorme voeten van Maxime Meiland: ‘Maat 44?’

Maar laten we teruggaan naar het hoofdonderwerp van het gesprek: die enorme voeten van Maxime Meiland. Sommigen beweren zelfs dat het maatje 44 is. Ja, je leest het goed, 44! Ik bedoel, hoeveel schoenen passen daar wel niet in? Het lijkt bijna alsof ze ski’s aan haar benen heeft gebonden in plaats van sandalen. Maar wees gerust, Maxime lijkt er niet echt van wakker te liggen. Ze geniet gewoon van haar vakantie en blijft vrolijk foto’s posten. Wat een heldin!

Mensen gaan helemaal los over de enorme voeten van Maxime Meiland!
Beeld: Instagram Maxime

De Diverse Fanclub van Maxime

Ondanks al het gepraat over de enorme voeten van Maxime Meiland, heeft ze nog steeds een trouwe fanbase. Sommigen vinden het gewoon geweldig om haar vakantiekiekjes te zien. En dan heb je nog die ene John, die, laten we zeggen, een nogal specifieke interesse heeft in badpakken… en naturisme. Tja, ze zeggen toch altijd: verschillende mensen, verschillende wensen, toch?

Dus, daar heb je het, folks! De kolossale voeten van Maxime Meiland zorgen weer voor heel wat gespreksstof. Maar laten we eerlijk zijn, ze rockt het gewoon, surfboard of geen surfboard. Vanuit het zonnige Zakynthos stuurt Maxime de wereld een glimlach, en ja, die voeten maken gewoon deel uit van haar charme.

Check ook: