Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Extreem chagrijnige dame in LLDL zorgt voor verbazing: ‘Echte Rotterdamse gezelligheid’

rotterdamse gezelligheid
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

In SBS6-datingshow Lang Leve de Liefde hebben we door de jaren heen al flink wat uiteenlopende figuren voorbij zien komen, maar toch blijven we ons verbazen. Ook de extreem chagrijnige dame in LLDL die in de nieuwste aflevering te zien is, zorgt voor flink wat reacties van kijkers.

Extreem chagrijnige dame in LLDL

In een fragment, dat te vinden is op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde, zien we hoe de deelnemers bezig zijn met het klaarmaken van het ontbijt. De dame blijkt daarbij het type te zijn dat ’s ochtends nog niet echt lekker op gang wil komen, want ze weet werkelijk overal commentaar op te leveren. De stoelen zijn kl*te, de thee is te lauw en ze is al moe voordat de dag goed en wel begonnen is. Haar date ziet het allemaal met lede ogen aan.

Echte Rotterdamse gezelligheid

Ook kijkers van het programma vallen om van verbazing over de extreem chagrijnige dame in LLDL. Zo schrijft ene Margreet: “Wat erg deze mevrouw .Was lekker thuis gebleven. Hoop dat deze man een lieve vrouw vindt via dit programma”, en Nanda: “Pffff lekker optimistisch mens daar krijg je echt energie van 😅” Ook Emi diet een duit in het zakje: “Echte Rotterdamse gezelligheid 😂

Check het fragment met de extreem chagrijnige dame in LLDL hier:

Eerder deze week zat er een ‘soort van BN’er in LLDL’:

Check ook: