Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Gast in LLDL heeft geen idee wat ‘swingers club’ is: “Ik ben sowieso geen danser”

Gast in LLDL heeft geen idee wat 'swingers club' is: "Ik ben sowieso geen danser"
Beeld: FAcebook Lang Leve de Liefde

Kijkers smullen al jarenlang van datingshow Lang Leve de Liefde op SBS6. De voornaamste reden van het succes zijn de deelnemers in het programma, die voor bijzondere, grappige, ongemakkelijke en vertederende momenten zorgen. Ook de nieuwste aflevering van LLDL zorgt weer voor een stroom aan reacties, wanneer de heerlijk bleue Ronan geen idee blijkt te hebben wat een ‘swingers club’ precies is.

Swingers club

In een fragment, dat op de Lang Leve de Liefde-Facebookpagina te vinden is, zien we hoe Ilse een kaartjes uit de vragenbak voorleest: “Zou jij ooit naar een swingers club willen”. Ronan blijkt absoluut geen idee te hebben wat er bedoeld wordt: “Swingers als in gewoon dansclub?” Ilse legt hierop geduldig uit dat swingers koppels zijn die af en toe van partner ruilen. Nog steeds valt het kwartje niet bij Ronan, die antwoord: “Ik denk het niet, want ik ben sowieso geen danser.”

‘Wat een niveau weer…’

Kijkers gaan massaal stuk om de wereldvreemde reactie van Ronan. Zo schrijft ene Asuman: “Geweldige naieve jongeman ! Dat zie je niet vaak meer”, en Sharon: “Oke…. wow wat een niveau weer…” Lydia neemt het voor hem op: “Groot gelijk dat je het niet weet, sommige dingen hoef je niet aan mee te doen.”

Check het fragment met de gast in LLDL die geen idee heeft wat ‘swingers club’ is hier:

Check ook: