Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-deelneemster teleurgesteld met beroep van date: ‘Is vrachtwagenchauffeur je einddoel?!’

LLDL-deelneemster teleurgesteld met beroep van date: 'Is vrachtwagenchauffeur je einddoel?!'
Beeld: Instagram langlevedeliefdenl

In Lang Leve de Liefde hopen deelnemers liefde tegen te komen, maar soms lijken ze eerder op een missie om hun toekomstige partner af te schrikken met absurde eisen. In de meest recente aflevering werd een LLDL-deelneemster op zijn zachtst gezegd teleurgesteld door het beroep van haar date.

LLDL-deelneemster teleurgesteld

Nour, de dame in kwestie, stelde de cruciale vraag aan haar date Onur: “En, wat voor werk doe je eigenlijk?”. Met een ogenschijnlijk simpele toon antwoordt Onur: “Ik ben vrachtwagenchauffeur.” Dat was het moment waarop de romantiek in de lucht abrupt veranderde in een wolk van teleurstelling. Nour kon haar verbazing niet verbergen: “Maar, is dat dan ook je einddoel? Gewoon vrachtwagenchauffeur zijn?” Voor Onur was dat voor nu wel het geval, maar voor Nour leek dat niet genoeg te zijn. Ze onthult haar passies: “Ik hou van fashion en foto’s maken van mezelf.”

LLDL-deelneemster
Beeld: Instagram langlevedeliefdenl

Reacties op social media

Natuurlijk, zoals bij elke goede soap, ontbrak het niet aan reacties op social media. Instagram werd overspoeld met reacties die variëren van medelevend tot ronduit sarcastisch. “Foto’s maken van jezelf, is dat dan je einddoel?”, vraagt een gebruiker zich af. Een ander voegt eraan toe: “Hahaha, deze heeft het zo hoog in der bol, met haar passief-agressieve houding en uitspraken.” Maar er waren ook mensen die het voor Nour opnamen: “Sorry guys, maar Nour is echt een lieve meid en zoals ze zelf al zei, ze bedoelt het helemaal niet gemeen ofzo!”

Geen vrachtwagenchauffeur alstublieft

Het lijkt erop dat Nour’s zoektocht naar liefde en haar verfijnde smaak in beroepen misschien niet de ideale combinatie vormen voor de gemiddelde vrachtwagenchauffeur. Maar wie weet, misschien vindt ze haar prins op de weg toch nog tussen de snelwegen en truckstops. Lang Leve de Liefde, waar elke aflevering garant staat voor een rollercoaster van emoties en absurditeiten.

Check ook: LLDL deelnemer maakt date wakker met keiharde knetteraar: ‘Mafklapper!’