Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL deelnemer maakt date wakker met keiharde knetteraar: ‘Mafklapper!’

LLDL deelnemer wekt date met hard windje
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde NL

Stel je voor, je bent uitgekozen als LLDL deelnemer. Een spannend avontuur waarbij je op Nationale televisie een date hebt. Maar wees gewaarschuwd, de camera’s missen geen enkel moment. Een kleine misstap kan je zomaar op het internet brengen, en laten we eerlijk zijn, niemand wil dat zijn blunders viral gaan.

LLDL deelnemer wekt date

Deze week mochten kijkers getuige zijn van de ontmoeting tussen Martijn en Monique. In eerste instantie leken ze goed bij elkaar te passen, maar al snel nam de date een vreemde wending. Martijn, bij het ontwaken, produceerde een geluid dat niet thuishoort in de romantische sfeer van een date. Een wind die de muren leek te doen trillen. Het is bijna onmogelijk dat Monique hier niet wakker van is geworden.

LLDL deelnemer wekt date
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde NL

Een ontbijt met een soundtrack

Ondanks deze ietwat ongelukkige start, besloot de LLDL deelnemer een ontbijt te bereiden voor zijn date. Dit alles werd begeleid door luidruchtige meditatiemuziek. Een keuze die misschien beter in een spa past dan bij een ontbijt op bed. Monique uitte haar ontevredenheid door middel van haar gezichtsuitdrukking toen zij de woonkamer binnenkwam. Ze zei dat ze nauwelijks had geslapen en dat de sfeer in de woonkamer iets te opgewekt was voor de vroege ochtend. Haar slaapkamer was te warm naar haar zin, terwijl Martijn hier totaal anders over denkt.

Martijn lijkt onverstoord door de situatie

Monique uitte haar frustraties over het belang van een goeie nachtrust voor haar. Martijn leek er echter niet veel belang aan te hechten en gaf aan heerlijk te hebben geslapen. Ook de muziek die Martijn voor de ochtend had gekozen, werd niet gewaardeerd door Monique. Desondanks leek Martijn onverstoord door de hele situatie en merkte op: “Ach, ik kan het niet beter maken.”

Reacties op Facebook

De reacties die Facebook op onze LLDL deelnemer heeft, zijn niet mals. “Nee, mooier kun je het niet maken. Wel makkelijker…”, “Nauw sorry dan wordt ik ook boos hoor mafklapper niet” en “Dat is een bijzonder krachtige ochtend puf” luidt het onder heeft fragment. De date tussen Monique en Martijn zal niet snel vergeten worden, zij het om de verkeerde redenen. Het laat ons zien dat zelfs op televisie, de meest onverwachte dingen kunnen gebeuren. Laten we hopen dat hun volgende dates wat minder winderig zullen zijn.

Check ook: Dame in LLDL in shock als date vertelt hoeveel kinderen hij bij hoeveel moeders heeft: ‘Rennen!’