Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dame in LLDL in shock als date vertelt hoeveel kinderen hij bij hoeveel moeders heeft: ‘Rennen!’

lldl kinderen
Beeld: Facebook SBS6

Wanneer je je opgeeft voor een programma als Lang Leve de Liefde, leg je je lot in de handen van de makers, die voor jou een zo goed mogelijk matchende ‘blind date’ proberen te vinden. Toch heb je vaak het idee dat de programmamakers meer gefocust zijn op het bij elkaar zetten van twee mensen die leuke tv gaan opleveren, dan dat ze hopen op een mooie romance. Ook bij het koppel dat in de nieuwste aflevering van LLDL te zien is, lijken de kansen op een match minimaal, wanneer de man vertelt hoeveel kinderen bij hoeveel verschillende vrouwen hij heeft.

Baby-mama’s

In een fragment, dat op de Facebookpagina van SBS6 te vinden is, zien we hoe Laura en haar date elkaar een beetje beter proberen te leren kennen. Daarbij gaat het gesprek over tattoos, waarbij de man vertelt dat hij de namen van zijn kids op zijn lichaam getatoeëerd heeft. Laura vraagt vervolgens natuurlijk hoeveel kinderen hij dan heeft. Ze is echter niet voorbereid op het antwoord dat ze krijgt, en al helemaal niet wanneer hij ook nog vertelt bij hoeveel ‘moeders ‘baby-mama’s’ hij die kinderen heeft.

lldl kinderen
Beeld: Facebook SBS6

Rennen!

Ook kijkers van Lang Leve de Liefde vallen om van verbazing om het indrukwekkende aantal kinderen, en geven Laura in de reacties onder het fragment massaal hetzelfde advies. Zo schrijft ene Daan: “Sterkte vrouw. Je kan nog rennen haaha”, en een ander: “Ga dan maar in de rij staan voor nummer 4 te worden .” Sandra reageert met: “Dan zou het al exit zijn. Een ex met kinderen oke. Maar 2+ is echt niet te doen. Al dat gezeik met regelingen, vakanties, omgang etc. Moet je niet willen.”

Check het fragment uit LLDL hier:

Eerder zorgde deelneemster Sina al voor verbazing door net even iets téveel info te geven over op weke gekke plekken ze ‘het’ allemaal had gedaan:

Check ook:

You May Also Like