Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Scoor nu je Zündapp E-mountainbike Z898 met mega korting bij Lidl!

Scoor nu je Zündapp E-mountainbike Z898 met mega korting bij Lidl!
Beeld: Pexels

Sta je op het punt om je fietsavonturen naar een hoger niveau te tillen zonder je bankrekening te plunderen? Nou, dan heb ik geweldig nieuws voor je. Lidl komt met een knaller van een aanbieding: de Zündapp E-mountainbike Z898 is nu verkrijgbaar met maar liefst €1100 korting. Ja, je leest het goed, meer dan duizend euro korting op een topfiets van het legendarische Duitse merk Zündapp!

Waarom een Zündapp E-mountainbike Z898?

Eerst even terugspoelen. Zündapp, opgericht in 1917, heeft een rijke geschiedenis in het produceren van motoren, auto’s, en ja, ook fietsen. Tegenwoordig storten ze zich op elektrische fietsen, en de Zündapp E-mountainbike Z898 is daar een perfect voorbeeld van. Of je nu door de bossen wilt crossen of gewoon een comfortabele rit in de stad zoekt, deze e-bike past bij elke gelegenheid. Met een krachtige motor in het achterwiel en een stevig frame is deze fiets je nieuwe beste vriend op de weg.

Scoor nu je Zündapp E-mountainbike Z898 met mega korting bij Lidl!
Beeld: Lidl

Kracht en comfort

Deze e-bike komt met een geïntegreerde accu van 504 Wh, wat je een flinke actieradius geeft van tot wel 150 km. Het terrein en je rijstijl spelen daarbij natuurlijk ook een belangrijke rol. Ook heeft de fiets verschillende trapondersteuningsstanden tot 25 km/u, wat superhandig is als je even wat extra power nodig hebt. Op de Zündapp E-mountainbike Z898 vind je 24 Shimano-versnellingen en stevige CST-banden die klaar zijn voor elk type ondergrond. Of je nu op asfalt rijdt of de modderige paden kiest, deze fiets kan het aan.

De deal van de eeuw

Met een oorspronkelijke prijs van €2299 lijkt de Zündapp E-mountainbike Z898 misschien een investering, maar met Lidl’s korting van €1100 betaal je nu slechts €1099. Dat is een deal die je niet wilt missen! Als je al een tijdje zit te denken aan een e-bike, dan is dit hét moment om toe te slaan. De fiets biedt alles wat je nodig hebt voor zowel het dagelijks gebruik als voor die wilde weekendavonturen. Pak die korting voordat het te laat is!

Klaar om de fietspaden onveilig te maken met je nieuwe Zündapp E-mountainbike? Swing langs bij Lidl, pak die korting en start je avontuur vandaag nog!

Scoor nu je Zündapp E-mountainbike Z898 met mega korting bij Lidl!
Beeld: Lidl

De Zündapp E-mountainbike Z808 is natuurlijk ook een topper

Check ook: