Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Koopgekte barst los tijdens Black Friday!

black_friday

De decembermaand (jaja morgen) is weer aangebroken dus trek die portomonneetjes maar uit die zakken en laat de centen rollen. Heel Nederland trekt er deze maand weer op uit om groots inkopen te gaan doen voor Sinterklaas en Kerst. De winkelwarenhuizen zullen weer eens worden overspoeld met hordes hysterische klanten die allemaal tot het uiterste zullen gaan voor de kortingsknallers. Maar onze Amerikaanse overburen zullen altijd de titeldragers blijven als het gaat over de massale koopjes cultuur.

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de beruchte Black Friday. Black Friday is de dag na Thanksgiving en tijdens deze traditie gaan mensen massaal inkopen doen voor de decembermaand. Ook staat Black Friday erom bekend dat er in de hectiek en chaos vaak mensen op de vuist gaan om zo de laatste buitenkansjes te bemachtigen. Zo besloten twee vrouwen uit Manchester afgelopen vrijdag een potje te gaan knokken om wat low budget artikelen. Ook jatte een vrouw uit Michigan een groentestomer uit de handen van een kind.

Ondanks dat het allemaal een beetje nutteloos is, blijft het toch hilarisch om te kijken naar een potje wasmachine worstelen of naar een toernooitje jumpsuit judo. Gelukkig verliezen wij nuchtere Hollanders over het algemeen ietsjes minder snel ons geduld als het gaat om prijs vechten. Maar voor het geval dat, is het misschien een idee om dit jaar dan toch maar een sportschool abonnementje voor Sinterklaas te vragen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like