Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit is de meest unieke loft die je in Amsterdam kunt vinden

Dit is de meest unieke loft die je in Amsterdam kunt vinden
Beeld: Funda

Amsterdam staat bekend om zijn charmante grachten en historische architectuur, maar soms verschijnt er een pareltje op de vastgoedmarkt dat zelfs de meest ervaren vastgoedkenners verrast. Welkom in “THE AMSTERDAM LOFT“, een loft van maar liefst 586 m² groot, die met recht de titel van meest unieke loft van Amsterdam draagt. Deze loft is namelijk onderdeel van een fraaie kerk op het Raphaelplein en vertegenwoordigt een perfecte symbiose van erfgoed en modern wonen.

Unieke Kenmerken van de Loft

Bij binnenkomst in de loft valt direct het bijzondere karakter en de immense hoogte van de kerk op. De leefruimte in het hart van de woning is op natuurlijke wijze opgedeeld in verschillende sfeervolle en functionele ruimten. De aanwezigheid van niveauverschillen en een strategisch geplaatste open haard zorgen voor een intieme sfeer binnen de grootse setting.

loft Amsterdam
Beeld: Funda

Keuken van Piet Boon

De keuken, een ontwerp van de gerenommeerde Nederlandse designer Piet Boon uit 2019, is een visueel spektakel dat luxe apparatuur naadloos combineert met stoere, natuurlijke materialen. Uitgerust met een professionele inductiekookplaat van Bora, een extra grote oven, een Quooker voor zowel heet als bruisend water, een wijnklimaatkast en een vaatwasser, biedt deze keuken elke denkbare faciliteit voor de culinaire liefhebber.

loft in Amsterdam
Beeld: Funda

Privé Slaapvertrekken

De hoofdslaapkamer is een meesterwerk op zich. Gescheiden door glas, biedt deze kamer privacy terwijl de openheid van de loft behouden blijft. Het uitzicht op de living en het inpandige terras versterkt het gevoel van ruimte. Voor optimaal comfort zijn er faciliteiten zoals airconditioning en automatische gordijnen. De aangrenzende badkamer benadrukt sereniteit met zijn natuurlijke materialen en prachtige lichtinval door het glas in lood.

unieke loft in Amsterdam
Beeld: Funda

Buitengewone Buitenspace

Het hoogtepunt van de loft is de riante buitenruimte van circa 37 m² die naadloos aansluit op de living. Dit terras, gelegen op het westen, beschikt over elektrische dakramen waardoor een deel van het dak geopend kan worden. Hierdoor smelt binnen samen met buiten, wat zorgt voor een unieke woonervaring.

Dit is de meest unieke loft in Amsterdam
Beeld: Funda

Bereikbaarheid en Extra’s

Er is een vergunning verleend voor het plaatsen van een personenlift, en de huidige eigenaren hebben hier zelfs al een offerte voor laten opmaken. Hoewel de huidige eigenaren geen behoefte hadden aan een lift en deze dus niet hebben gemist, is er ook een goederenlift aanwezig die ideaal is voor het vervoeren van boodschappen en koffers.

unieke loft die je in Amsterdam kunt vinden
Beeld: Funda

Vraagprijs van THE AMSTERDAM LOFT

Met een vraagprijs van €6.950.000,- biedt THE AMSTERDAM LOFT niet alleen een woning, maar een complete levenservaring. Het is een zeldzame kans om in een van de meest unieke en luxueuze lofts van Amsterdam te wonen. Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website voor een uitgebreide woonbeleving of bekijk de exclusieve video waarin zowel de eigenaar als de architect hun verhaal doen. Dit is niet zomaar een woning; het is een meesterwerk dat wacht om uw nieuwe thuis te worden.

meest unieke loft die je in Amsterdam kunt vinden
Beeld: Funda
de meest unieke loft die je in Amsterdam kunt vinden
Beeld: Funda

Check ook: Deze villa op Funda voldoet zelfs aan de eisen van de meest veeleisende woningzoeker