Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Viaplay voert flinke prijsverhoging door: dit betaal je nu voor een abonnement

Viaplay prijzen stijgen: Hoeveel betaal je nu? Bereid je portemonnee maar voor!
Beeld: Wikipedia/viaplay

Stel je voor: je zit lekker op de bank, klaar om Max Verstappen opnieuw een Grand Prix op zijn naam te laten schrijven en dan.. bam! De prijs voor je abonnement is weer omhoog gegaan. Vanaf 22 mei moet je elke maand €17,99 aftikken. Dat is een stijging van maar liefst 12,5% ten opzichte van de huidige prijs. Waarom die verhoging? Nou, Viaplay heeft de uitzendrechten voor de Formule 1 weer in de wacht gesleept en de kosten daarvan moeten ergens vandaan komen…

Viaplay Prijzen Stijgen en de Reacties

Wat is er aan de hand? Viaplay heeft een flinke duit in het zakje gedaan om de Formule 1 te behouden. De prijs voor die rechten is gestegen van €30 miljoen naar €40 miljoen per seizoen. Dat geld moet ergens vandaan komen, en ja, dat voelen wij dus in onze portemonnee. Niet iedereen is blij met deze ontwikkeling. Op social media laten klanten duidelijk hun frustratie blijken. De vraag is: wegen de nieuwe inhoud en het behoud van de F1 op tegen de hogere kosten?

Viaplay prijzen stijgen: Hoeveel betaal je nu? Bereid je portemonnee maar voor!
Beeld: Instagram Max Verstappen

Wat Krijgen We Terug voor Ons Geld?

Het is niet alleen kommer en kwel. Viaplay heeft namelijk ook een deal gesloten met SBS9, waardoor je nu ook andere sporten zoals darten en internationaal topvoetbal kunt kijken. Plus, de Formule 1 is nu ook met enige vertraging op de openbare tv te zien. Naast sport, blijft Viaplay investeren in een brede range aan series en films. Dus misschien is die prijsverhoging een bittere pil die wat zoeter wordt als je naar het totale aanbod kijkt.

Viaplay prijzen stijgen: Hoeveel betaal je nu? Bereid je portemonnee maar voor!
Beeld: Viaplay

Is het het Waard?

Het hangt echt af van wat je zoekt in een streamingdienst. Ben je een die-hard sportfan die geen race wil missen, dan is de prijs misschien te rechtvaardigen. Maar als je meer casual kijkt, voelt elke prijsverhoging waarschijnlijk als een steen in je schoen.

Wrap-up: Viaplay Prijzen Stijgen – Yay of Nay?

Dus, is Viaplay nog steeds je geld waard? Met de prijsverhoging van 12,5% is het zeker een vraag die veel abonnees zich zullen stellen. Wat denk jij? Zullen deze extra euro’s je kijkplezier vergroten, of is het tijd om je abonnement eens kritisch te bekijken? Hoe dan ook, één ding is zeker: onze bankrekening zal het merken.

Viaplay Prijzen Stijgen!

Check ook: