Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Funda-woning gaat viral vanwege bizarre objecten: “Wat de…fak!”

Funda-woning
Beeld: Funda

Wie houdt er niet van om af en toe urenlang Funda af te struinen, om te kijken wat anderen nou allemaal achter hun voordeuren te verbergen hebben? Zo nu en dan kun je dan ook nog wel eens op opvallende huizen stuiten, waarvan je je afvraagd wat de bewoners van zo’n huis precies bezielde toen ze hun woning aan het inrichten waren. zo ook bij deze Funda-woning in het Gelderse Beuningen die viral gaat vanwege een aantal bizarre objecten.

Gigantische opgezette beesten

De Funda-woning werd opgepikt door de Instagrampagina Interieurterreur, die de gekste woningen op Funda uitlicht, die deze poste met de caption: “Je hoeft niet ver meer voor een safari 🐻‍❄️” Hiermee wordt gedoeld op het grote aantal gigantische opgezette beesten overal in het huis lijken te staan. Zo wordt de huiskamer bewoond door onder meer een enorme ijsbeer en een stijgerend beest dat een steenbok lijkt te zijn.

Funda-woning
Beeld: Funda

Wat de…fak!

Volgers van de pagina uiten dan ook massaal hun verbazing over de bizarre inrichting van het huis. Zo schrijft ene Geneviève: “Wat voor mensen wonen hier, daar ben ik benieuwd naar”, en Owie: “Wat…de fak, zelfs de badkamer ontkomt er niet aan.” Annemarie schrijft: “Hahahahahahaha Berengezellig zeg! #De opgezette ijsbeer, de pluchen baby en diens plastic vis vol lucht laten wel een sterkte sfeerimpressie zien 🥲 van klassieke doodgeschoten, tot global warming met een zee van plastic vissoep. Dat de nog resterende ijsberen daardoor vaak in bewoond gebied naar voedsel zoeken waardoor ze ouderwets doodgeschoten worden, maakt het full poolcirkel 🫠🐻‍❄️”

Check de woning hier op Funda.

Funda-woning
Funda-woning
Funda-woning
Funda-woning
Funda-woning

Check ook: