Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Blonde dame weet niet wat er aan de hand is en we vertellen het ook niet…

Deze blonde dame weet niet wat er aan de hand is en we vertellen het ook niet…
Beeld: dailybuzz.nl

Oh, wat een spektakel, beste lezers! We hebben vandaag een uniek staaltje klustalent te bespreken, met in de hoofdrol niemand minder dan onze blonde dame. Het tafereel dat zich ontvouwt is zo ongebruikelijk dat het bijna een nieuwe categorie verdient in de jaarlijkse klunscompetities.

Blonde dame met een verfroller

Laat me het decor schetsen: een zonnige middag, onze heldin gewapend met een verfroller en een blik verf, vastbesloten om de muren van haar huis aan te pakken. Maar in plaats van de gebruikelijke vlekken of verouderde kleuren, richt onze blonde dame zich op een zeer persistente ‘vlek’ – een schaduw. Ja, u leest het goed. Geen gewone smet, maar een schaduw geworpen door de trapleuning. Het fenomeen van licht en donker, waar zelfs Plato al over schreef, maar dan met een moderne, doe-het-zelf twist.

blonde dame
Beeld: Pexels Andrea Piacquadio

Een ware Picasso in ketelpak

Met de vastberadenheid van een ware Picasso in ketelpak probeert ze de schaduw die op haar muur is geprojecteerd te ‘verwijderen‘. Kwast in de hand, dappere pogingen doende om de natuurkundige wetten te tarten door licht met verf te bestrijden. De logica zegt natuurlijk ‘nee’, maar wie zijn wij om de dromen van een enthousiaste klusser te dwarsbomen?

De schaduw bestrijken

Terwijl zij de schaduw met een intense focus bestrijkt, kunnen we niet anders dan een moment van stilte nemen voor de verloren verf. Ah, de verspilde liters die nooit zullen weten hoe een echte muurvlek eruit ziet! Maar laten we positief blijven, de muur krijgt tenminste een frisse laag verf, ook al is de schaduw allesbehalve onder de indruk en verschijnt hij prompt weer zodra onze dame een stap opzij zet.

Zullen we haar vertellen hoe het zit? 

En daar staan we dan, getuige van een strijd tussen mens en licht, waarbij de eerste hardnekkig weigert om het onderspit te delven. Zullen we haar vertellen hoe het zit? Nee, sommige lessen zijn het beste zelf geleerd. En wie weet, misschien is haar volgende project het verven van de lucht op een heldere zomerdag. In de wereld van doe-het-zelfprojecten, lieve lezers, zijn de mogelijkheden net zo eindeloos als de verbeelding van onze blonde dame. Laten we haar moed niet ondermijnen; tenslotte is elke kwaststreek een stap dichter bij… nou ja, iets. En is dat niet waar het uiteindelijk allemaal om draait?

Check ook:

Gast stuit op het allerdomste blondje van Nederland