Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Boer Harm aangevallen door gast in publiek die hem wil ontmaskeren

boer harm
Beeld: Tiktok Sepke21

De hype rondom Boer Harm begint nog ongekende hoogtes te stijgen. De boerenrapper uit het ‘Midden-Oosten van Nederland’ kan nu zelfs niet meer zonder beveiliging optreden, nadat een gast in het publiek hem onlangs vast probeerde te grijpen en hem uit zijn kleren probeerde te trekken.

Brommer Kieken

Boer Harm verovert momenteel de online wereld met zijn hit “Brommers Kieken”. Op TikTok worden de feeds overspoeld met video’s van de ‘boerenrapper’. Temidden van de dames van de Boerinnenkalender rapt Harm: “Goa’j mee brommers kieken? Rondje rieden, potje wiepen!” De boerderij zal het ook even zonder Harm moeten doen, want de komende maanden staan er al 150 optredens plus een zomertoer op de planning.

Optreden van Boer Harm
Beeld: YouTube Boer Harm

Groot mysterie

Misschien wel het grootste geheim achter het succes van Boer Harm, is dat het een groot mysterie is wie er nou achter het masker zit. Online gaan onder meer de namen van Jody Bernal, Dennis Schouten, en Bram Agterbos. Anderen zijn ervan overtuigd dat het de relatief onbekende muziekschrijver David Bouman is, onder meer vanwege een mogelijke tattoo-overeenkomst en het feit dat onlangs ineens al zijn social media-accounts zijn verdwenen.

Boer Harm aangevallen

Het feit dat Boer Harm’s echte identiteit nog altijd niet bevestigt is, zorgt ervoor dat sommige mensen bereid zijn ver te gaan om de rapper te ontmaskeren. Tijdens een optreden in Breda ging iemand, met vermoedelijk een paar biertjes op, zelfs zo ver om Harm vast te pakken en te proberen zijn kleren van zijn lijf te scheuren en hem zo te ‘exposen’. In een video op TikTokker Sepke21 is te zien hoe Harm zich echter vakkundig wist te verdedigen, waardoor de schade beperkt bleef tot een gescheurde mouw.

Check de beelden van Boer Harm die wordt aangevallen tijdens een optreden hier:

@sepke21 Oehhh weer iets ontedekt hoor!!#foryou #foryoupage #vjp #viral #2024 #boerharm #hengheng #brommerskieken ♬ origineel geluid – sepke21

Check ook: