Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Exposed?! ‘Dit is de persoon achter het masker van Boer Harm!’

Dit kost het om Boer Harm een half uurtje te laten optreden op jouw feestje
Beeld: Youtube Boer Harm

Het is de vraag die iedereen momenteel bezig houdt: Wie is nou in godsnaam de persoon achter het masker van Boer Harm?! Het best bewaarde geheim van het westelijk halfrond, samen met wie de Amerikaanse president John F. Kennedy vermoordde en wat voor dingen er allemaal voor ons verborgen worden gehouden op Area 51. Wij denken je hier eindelijk het antwoord op te kunnen geven!

Brommers Kieken

Boer Harm verovert momenteel de internetwereld met zijn hit “Brommers Kieken”. Op TikTok worden de feeds overspoeld met video’s van deze rapper uit het ‘Midden-Oosten van Nederland’. Te midden van de dames van de Boerinnenkalender brengt Boer Harm zijn rap: “Goa’j mee brommers kieken? Rondje rieden, potje wiepen!” De boerderij zal het ook even zonder Harm moeten doen, want de komende maanden staan er al 150 optredens plus een zomertoer op de planning. Echter, wat het meest intrigeert aan Harm is niet alleen zijn platte dialect of zijn danseressen, maar vooral zijn opmerkelijke verschijning. De identiteit van Boer Harm blijft een raadsel, want de persoon achter het masker blijft volledig onbekend. Ook in een recent interview bij Radio538 bleef hij vaag over zijn verleden: “Waar zat ik hiervoor? Diep in de stront!”

Wie is de persoon achter het masker van Boer Harm?

Online wordt er dan ook volop gespeculeerd over wie dan toch de persoon achter het masker van Boer Harm is. In de reacties op Instagram van Radio538 gingen na het interview dan ook al snel een aantal namen rond: “Ik zie hier Dennis Schouten wel in”, schreef iemand bijvoorbeeld, en ook Bram van GladJakkers, een komedie groep uit het oosten van het land, wordt veel genoemd.

Exposed?! 'Dit is de persoon achter het masker van Boer Harm!'
Beeld: Youtube Andy van der Meijde

De echte Boer Harm exposed?

Een TikTok-kanaal met de naam @Jefavorietestalkert komt echter met een nog andere naam: ene David Bouman en een andere TikTok-video met de titel ‘WE HAVE GOT HIM!’ van @gewoonomdatikjenietmag komt met dezelfde conclusie over de persoon achter het masker van Boer Harm zou zijn. Wat dit vermoeden verder lijkt te bevestigen, is dat na het verschijnen van de TikTok-video’s alle social media-kanalen van deze David Bouman ineens verdwenen zijn.

@jefavorietestalkert Facereveal Boer Harm / David Bouman #facereveal #boerharm #davidbouman #brommerskieken @BoerHarm ♬ origineel geluid – jefavorietestalkert
@gewoonomdatikjenietmag WE HAVE GOT HIM! #boerharm #brommerskieken #davidbouman ♬ Brommers Kieken – BoerHarm

Wie is David Bouman?

Maar wie is deze mysterieuze David Bouman dan?, zullen velen zich afvragen. enkele reacties onder de Tiktok-video’s lijken deze vraag te beantwoorden. Bouman zou namelijk actief zijn in de muziekindustrie, en als tekstschrijver staan op Spotify. Bovendien merkt iemand op dat Boer Harm en David Bouman ook nog eens dezelfde tattoo hebben. Het bewijsmateriaal lijkt dus onomstotelijk te zijn: volgens ons is David Bouman de persoon achter het masker van Boer Harm.

Exposed?! Dit zou de persoon zijn achter het masker van Boer Harm!
Beeld: TikTok

Check ook:

https://sgxl.nl/andy-van-der-meyde-wie-er-achter-het-masker-van-boer-harm