Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast spijt nadat hij vriendin overhaalt parenclub te bezoeken: ‘Ze deed het met 10 mannen’

Gast overtuigt vriendin om parenclub te bezoeken: “Ze wipte met 10 mannen, terwijl alle vrouwen mij links lieten liggen”
Beeld: Pexels Nathan Cowley

Ah, de glorieuze verhalen van de moderne romantiek en relatiedynamieken! Daar sta je dan, met je briljante idee om de relatie een ‘spannende’ wending te geven. Je praat je vriendin om naar een parenclub te gaan, want ja, waarom zou je genoegen nemen met één partner als je het hele buffet kunt proeven? Maar dan, o ironie, wordt het buffet een eenzijdig feestje.

Een bezoek aan de parenclub

Onze protagonist, laten we hem John noemen, had een droom. Een droom waar veel mannen stiekem van zouden kunnen grinniken: de vrije liefde verkennen, maar dan wel op een heel egoïstische manier. John had het lumineuze idee om zijn vriendin, laten we haar Jane noemen, mee te nemen naar een parenclub. “Want weet je, schat, het zal onze liefde versterken en onze horizon verbreden.” Jane, aanvankelijk sceptisch, stemde toe, waarschijnlijk gedreven door liefde of misschien door de wens om niet als saai bestempeld te worden.

parenclub
Beeld: Pexels Maurício Mascaro

Alle mogelijke avonturen om te beleven

De avond begon. Ze stapten de club binnen, hand in hand, vol verwachtingen. John, met een blik van een kind in een snoepwinkel, keek uit naar alle mogelijke avonturen die hij zou beleven. Jane, nog steeds wat onzeker, volgde zijn enthousiaste leiding. Maar oh, wat een plot twist wachtte hen! Terwijl Jane, tegen alle verwachtingen in, de ster van de avond werd (wie had dat gedacht?), ontdekte John dat zijn charmes niet zo universeel bewonderd werden als hij had gehoopt. Tien verschillende mannen vonden Jane onweerstaanbaar, terwijl John voornamelijk het behang interessant vond, want geen enkele andere vrouw schonk hem aandacht.  

Een flinke dosis realiteit geslikt

En daar stond hij dan, de man die de regels van het spel wilde herschrijven, alleen aan de zijlijn. Jane? Die was niet meer te stoppen. Enthousiast en vol nieuwe plannen wilde ze de volgende weekenden al reserveren. John daarentegen, had niet alleen een avond van afwijzingen ervaren, maar ook een flinke dosis realiteit geslikt.

De moraal van dit verhaal

De moraal van dit verhaal? Wees voorzichtig met wat je wenst in de wereld van de parenclubs. Je zou kunnen eindigen als een eenzame toeschouwer in je eigen fantasie. En Jane? Zij leefde nog lang en gelukkig, tenminste, elke keer dat ze de club bezocht. John daarentegen leerde misschien een waardevolle les over gelijkheid, respect en de ware betekenis van ‘delen’. Ironisch genoeg werd de droom van vrije liefde niet zoals hij had voorgesteld, maar hey, dat is het leven in de parenclub!

Check ook:

Bizar kitchpaleis in Almere staat nu te koop op Funda: ‘Is dit een parenclub geweest?!’