Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Bizar kitchpaleis in Almere staat nu te koop op Funda: ‘Is dit een parenclub geweest?!’

Bizar kitchpaleis staat nu te koop op Funda
Beeld: Funda

In het rustige en vredige Almere Buiten, direct tegenover het prachtige Oostvaardersbos, staat een woning te koop die zonder twijfel de verbeelding overstijgt. Dit unieke kitchpaleis, genaamd SHIFA MANSION, is een ware ode aan luxe en extravagantie. Met een vraagprijs van €1.795.000,- biedt het meer dan alleen een dak boven het hoofd; het biedt een ongeëvenaarde levenservaring. Sterker nog, volgens veel mensen is het huis eerder een parenclub geweest!

De luxueuze inrichting van het kitchpaleis

Bij binnenkomst valt direct de luxueuze inrichting op, waarbij gebruik is gemaakt van Swarovski kristallen lampen en 18 karaat gouden accenten door het gehele pand. Elke stap die je zet, wordt begeleid door de glans van Italiaans marmer, zowel binnen als buiten de woning. Dit paleis ademt een sfeer van rijkdom en verfijning uit. De keuken, een waar culinair paradijs, is uitgerust met een kookeiland en topapparatuur van merken als MIELE, Samsung en LG. Het is duidelijk; hier kan de gepassioneerde hobbykok zich volledig uitleven. 

lamp
Beeld: Funda

3 tweepersoonsbedden in één kamer..?

Instagramaccount Interrieuterreur is het bizarre kitchpaleis ook opgevallen en bij volgers springt vooral de slaapkamer met niet minder dan drie tweepersoonsbedden op een rij op. “Gezellig die 3, 2persoons bedden naast elkaar”, schrijft ene Mees. Andere volgers hebben wel een vermoeden waar dit mee te maken heeft. “Zou het een parenclub geweest zijn?”, merkt Kim op. Een bericht van een lokaal nieuwskanaal geeft iets meer duidelijkheid: “Naar aanleiding van een langlopend witwasonderzoek van de politie is dinsdagochtend 12 november om 09.00 uur in een woning aan de Vergulde Draakstraat in de Oostvaardersbuurt een inval gedaan. Daarbij is er beslag gelegd op het huis, de Ferrari en de bankrekening van de bewoners. Er is niemand aangehouden. In de buurt leefde het vermoeden dat in het pand een bordeel gevestigd was.”

woonkamer
Beeld: Funda

Nu te koop op Funda

Maar goed, terug naar het huis zelf: Buiten vind je een verwarmd zwembad, een koikarper vijver en een achtertuin die grenst aan een kanaal met eigen aanlegsteiger. Volledige privacy is gegarandeerd in deze adembenemende setting. Met alle voorzieningen op loopafstand en een directe ligging tegenover het serene Oostvaardersbos, biedt de SHIFA MANSION een unieke kans op een leven in ongekende luxe en comfort. Is dit het kitchpaleis waar jij van droomt? Het staat nu te koop op Funda en is per direct beschikbaar.

televisie
Beeld: Funda
kitchpaleis eettafel
Beeld: Funda
kitchpaleis bedden
Beeld: Funda
kitchpaleis bed
Beeld: Funda
kitchpaleis deur
Beeld: Funda
kitchpaleis
Beeld: Funda

Check ook: Deze spotgoedkope Funda opknapper van minder dan een ton is perfect voor klussers

You May Also Like