Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze spotgoedkope Funda opknapper van minder dan een ton is perfect voor klussers

Deze spotgoedkope funda opknapper is perfect voor klussers
Beeld: Funda

Ben je een klusser in hart en nieren en zoek je naar een unieke kans om jouw vaardigheden op de proef te stellen? Dan hebben we de ideale spotgoedkope funda opknapper voor je gevonden in de historische binnenstad van Terneuzen. Een woning die schreeuwt om een nieuwe eigenaar met twee rechterhanden.

Spotgoedkope funda opknapper

Deze bijzondere woning, die zijn oorsprong vindt in het jaar 1901, is een parel in de rauw. Met een woonoppervlakte van 85 m², uitgerust met een voormalige en-suite woonkamer, twee rookkanalen en een charmante patio achtertuin, biedt het huis een solide basis voor wie op zoek is naar een project om in te investeren. En met de scherpe vraagprijs is het een kans die je niet wilt missen. Maar dat is nog niet alles. Voor de geïnteresseerden is er een optie om een ruime garagebox bij te kopen, gelegen op slechts enkele minuten lopen van de woning, wat zorgt voor een gemakkelijke bereikbaarheid.

Spotgoedkope funda opknapper
Beeld: Funda

Indeling van de opknapper

Bij binnenkomst vind je een gang die leidt naar de ruime woonkamer, uitgerust met een vaste kast en twee schouwen die herinneren aan de tijd van gaskachels. De keuken, toegankelijk via de gang of de achterkamer, biedt een eenvoudige set-up zonder inbouwapparatuur, klaar om naar eigen smaak vormgegeven te worden. De bovenverdieping herbergt drie slaapkamers en biedt, dankzij slechts één dragende balk en een nokhoogte van 4,2 meter, flexibiliteit in indeling en de mogelijkheid om een zolder te realiseren.

Spotgoedkope funda opknapper woonkamer
Beeld: Funda

Klaar om te klussen?

Met een vraagprijs van slechts €79.500,- voor de woning, en €19.500,- voor de optionele garagebox, is dit project ideaal voor de doe-het-zelver die droomt van het transformeren van een historisch pand tot een droomhuis. Heb je interesse om je droomproject werkelijkheid te maken? Wacht dan niet langer en neem contact op om een bezichtiging te plannen. Dit is jouw kans om te investeren in een woning met karakter en geschiedenis, een spotgoedkope funda opknapper die wacht op jouw handige handjes. 

Spotgoedkope funda opknapper keuken
Beeld: Funda
Spotgoedkope funda opknapper trap
Beeld: Funda
Spotgoedkope funda opknapper slaapkamer
Beeld: Funda
Spotgoedkope funda opknapper buiten
Beeld: Funda
garage
Beeld: Funda

Check ook: Het goedkoopste huis op Funda kost minder dan €80.000,-

You May Also Like