Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dame vindt dat de man alles moet betalen in een relatie: ‘Ik kreeg al meer dan een miljoen’

Man deelt zijn verhaal over financiële verplichtingen in het huwelijk: "Mijn vrouw kreeg al een miljoen van mij"
Beeld: TikTok

Niets is zo heerlijk als thuis zijn zonder enige verplichting. Dit is hoogstwaarschijnlijk de reden waarom Yelena zo tevreden is met de financiële verplichtingen van haar partner. Hij heeft immers meer dan een miljoen euro uitgegeven aan hun luxueuze reizen naar 55 verschillende landen, inclusief verblijven in vijfsterrenhotels, waarvan zij volop geniet.

Financiële verplichtingen

Yelena Lala, 25 jaar oud, ontmoette haar 34-jarige vriend via Instagram. Kort na hun online kennismaking vloog hij van New York naar Parijs om haar te zien, waar ze werkte als mode-stagiaire. Hun liefde bloeide op tijdens een romantische reis naar Zuid-Frankrijk. Sindsdien heeft haar vriend, een technicus, haar meegenomen naar diverse bestemmingen zoals Namibië, New York, Mexico en Lapland. Gedurende de laatste drie jaar hebben ze samen 55 landen bezocht. Yelena wordt verwend met bloemen, parfums en alles wat haar hart begeert. Ze schat dat hij tot nu toe ongeveer tussen 750.000 en een miljoen pond aan haar heeft uitgegeven. Ondanks dat ze haar eigen sieradenlijn heeft, is ze dankbaar dat werken voor haar geen must is.

Vanuit haar huis in Parijs zegt Yelena: “Hij neemt alle financiële lasten op zich. Ik leef zonder zorgen en stressvrij. Ik ben van mening dat financiële verplichtingen de verantwoordelijkheid van de man zijn. Echte liefde vind je ergens anders.” Na hun eerste ontmoeting werd hun band snel dieper, en sinds ze in januari 2021 officieel een stel werden, besteden ze het grootste deel van hun tijd aan reizen.

Hij neemt de planning van alles op zich, van het boeken van vijfsterrenhotels tot de complete reisplanning, zodat Yelena zich nergens zorgen over hoeft te maken. “Alles gebeurt op een spontane manier,” zegt ze. “Het kan zomaar zijn dat we besluiten morgen naar Japan te vliegen. Ook onze reis naar Lapland was onvergetelijk.”

@yelenalala Miami was one of our first trips lmao #16inthemiddleofmiami #rebelchild #middlechildcheck ♬ original sound – EX7STENCE™

Dierenliefhebber

Als dierenliefhebber genoot Yelena enorm van hun bezoek aan Costa Rica. Ze initieert zelden zelf plannen, behalve als het iets is dat ze echt wil ondernemen. Ze hopen samen een vaste thuisbasis te vinden, hoewel dat soms gecompliceerd wordt door visumproblemen. Desondanks geniet ze enorm van hun avontuurlijke levensstijl. “Ik hou van dit leven. We verblijven altijd in prachtige hotels; zijn smaak is voortreffelijk. We kiezen vaak voor de luxueuze Marriott collecties.” Ze sluit af: “Ik ben ervan overtuigd dat het de plicht van een man is om voor een vrouw te zorgen. Wanneer een man echt van een vrouw houdt, verzorgt hij haar op natuurlijke wijze. Ik zal altijd zijn reisgezel blijven, zonder zelf te hoeven werken.”

Financiële verplichtingen
Beeld: TikTok
@yelenalala Best mistake I ever made #worldtravelingcouple #worldtravelinggirlfriend #couplesgoals ♬ Strangers – Kenya Grace

Check ook:

Vrouw (28) die niet wil werken eist dat haar man (51) haar 100 euro per dag betaalt