Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man geeft 2 miljoen dollar per jaar uit om eerste mens te worden die 200 jaar wordt

Man geeft 2 miljoen dollar per jaar uit om eerste mens te worden die 200 jaar wordt
Beeld: TikTok Bryan

Heb je ooit gehoord van iemand die twee miljoen dollar per jaar uitgeeft om 200 jaar oud te worden? Bryan Johnson, een 45-jarige Amerikaanse tech-magnaat, doet precies dat. Zijn radicale levensstijl en anti-verouderingsroutine hebben echter een onverwachte neveneffect: het schrikt potentiële partners af. Maar is eeuwige jeugd het waard als je die alleen moet doorbrengen?

De kostbare queeste 

Bryan volgt een strikt regime dat niet alleen bestaat uit een plantaardig dieet met supergroenten en een slaapschema waar zelf Assepoester jaloers op zou zijn. Hij neemt dagelijks 111 pillen, drinkt elke ochtend 90 milliliter alcohol en gebruikt zelfs het plasma van zijn zoon in een poging om Vader Tijd te slim af te zijn. Zijn poging om 200 jaar oud te worden is niet alleen duur, het maakt ook zijn sociale en romantische leven ingewikkeld. Hij geeft toe dat het vinden van een partner lastig is, mede omdat hij zijn dates direct confronteert met een lijst van redenen waarom ze hem waarschijnlijk zullen haten.

Man geeft 2 miljoen dollar per jaar uit om eerste mens te worden die 200 jaar wordt
Beeld: TikTok Bryan

De Impact van Johnsons Levensstijl op Relaties

Johnson’s vastberadenheid om 200 jaar oud te worden komt met de acceptatie dat hij misschien wel alleen zal blijven. Zijn laatste maaltijd is steevast om 11.00 uur ’s ochtends, en hij is zo gericht op zijn slaap dat hij moeilijk kan samenleven met iemand die een meer ‘normale’ levensstijl heeft. Naast zijn strikte gezondheidsregime, vermijdt Bryan ook oppervlakkige gesprekken, wat sociale interacties nog moeilijker maakt. Hij prefereert diepgaande gesprekken die hem niet afleiden van zijn doelen, zelfs als dit betekent dat hij culturele normen moet negeren.

200 jaar oud 

Bryan Johnson’s zoektocht om 200 jaar oud te worden is fascinerend en onthult de grenzen van wat sommigen bereid zijn te doen voor een langer leven. Maar het roept ook de vraag op of de prijs van eenzaamheid, zowel financieel als sociaal, het waard is. Terwijl Bryan blijft streven naar een bijna onsterfelijk bestaan, blijft de rest van ons zich afvragen of eeuwig leven het ultieme doel moet zijn.

Check ook: