Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-koppel liggen qua libido mijlenver uit elkaar: ‘1 keer per week met pijn en moeite’

LLDL-koppel liggen qua libido mijlenver uit elkaar: '1 keer per week met pijn en moeite'

Wanneer je je besluit op te geven voor een datinghow als Lang Leve de Liefde, kortweg LLDL, hoop je dat de programmamakers je natuurlijk aan iemand weten te koppelen met wie je helemaal op één lijn ligt. Bij het LLDL-koppel Kailina en Daan is dit niet helemaal gelukt, zo blijkt wanneer de twee vertellen hoe vaak ze in een relatie van bil verwachten te gaan.

10 keer per week

Wanneer Kailina in een badjas de kamer in komt lopen, denkt Dekhengst Daan stiekem al een wilde nacht tegemoet te gaan. Hij kan zijn geluk dan ook niet op wanneer Kailina een kaarrtje uit de beruchte bak vist, waarop staat: “In een goede relatie heb je … zoveel keer per week seks.” Daan ziet het al voor zich en vindt dat dit toch wel een keer of 10 per weeek moet zijn. Helaas voor hem zit Kailina daar mijlenver vandaan.

Met pijn en moeite

Kijkers gaan dan ook stuk over het verschil in libido tussen de twee, zo blijkt uit de vele reacties dat het fragment krijgt op de LLDL-Facebook pagina. Zo schrijft ene Nathalie: “Oei , niet te vaak he , die 1 keer is al met pijn en moeite ☕“, en Jolanda: “1x per weekend….OMG🙈

Check het fragment met het LLDL-koppel dat qua libido mijlenver uit elkaar ligt hier:

Check ook: LLDL-deelneemster biecht ‘ondeugend’ verhaal op over wat ze met scouting vriendinnen deed… – SGXL.NL

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like