Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Jongen die in 200 dagen 2.000 biertjes dronk, stelt zichzelf een nieuwe drinkuitdaging voor 2024

Jongen die in 200 dagen 2.000 biertjes dronk, stelt zichzelf een nieuwe drinkuitdaging voor 2024
Beeld: Pixabay

Een opmerkelijke prestatie in het domein van overmatig alcoholgebruik heeft de aandacht getrokken van velen. Een jongeman slaagde erin om in slechts 200 dagen maar liefst 2.000 biertjes te consumeren. Nu, met het naderen van 2024, heeft hij zichzelf een nieuwe uitdaging gesteld die opnieuw tot verbazing en bezorgdheid leidt.

200 dagen 2.000 biertjes

TikTok-maker Jon May ging vorig jaar een opmerkelijke uitdaging aan: hij wilde in slechts 200 dagen maar liefst 2.000 biertjes drinken. Een ambitieuze missie die op 20 oktober tot een smakelijke climax kwam in The Market Tavern in Atherstone, waar Jon zijn doel behaalde en genoot van de zoete smaak van overwinning bij het nuttigen van zijn 2.000ste biertje.

“We hebben misschien de audio van de 2000ste biertje verprutst, maar dat is hoe wij spelen. Het kan ons niets schelen”, zei hij na de grote prestatie.

Hij is ook blij dat TikTok zijn fulltime baan heeft gecreëerd: “Het heeft mijn leven zeker verbeterd, in plaats van op te staan en een normale baan te moeten doen, zoals naar Tesco gaan, kan ik kiezen wanneer ik werk, hoeveel uren ik ook werk, het betekent ook dat ik veel meer vrijwilligerswerk kan doen en een aantal waardevolle doelen kan helpen. Momenteel heb ik ongeveer 108.000 volgers.”

@j0nmay Replying to @OudCovers #jonmay #fyp #pints #beer #alcohol ♬ original sound – Jon May

Check ook:

You May Also Like