Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Terug van weggeweest: Mart Hoogkamer ondergaat bierdouche tijdens eerste optreden

Na een welverdiende adempauze is Mart Hoogkamer terug van weggeweest. De zanger, wiens roem steeg met het aanstekelijke nummer ‘Ik ga zwemmen’, nam geruime tijd afstand van de schijnwerpers. Wat begon als een korte rustpauze groeide uit tot een langere periode van bezinning. Het bleek dat de druk van de bekendheid zijn tol had geëist.

“Werk om te leven, leef niet om te werken”

In juni deelde Hoogkamer een bericht waarin hij reflecteerde: “‘Werk om te leven, leef niet om te werken’, zo luidde mijn moeders wijsheid. Helaas luisterde ik niet.

“Nu blijkt dat ik mijn grenzen ben overgegaan. Dat het me allemaal te veel lijkt te worden waardoor ik recentelijk ook al verschillende optredens heb moeten afzeggen. De aankomende weken wil ik eerst tot rust komen en een nieuwe balans vinden tussen mijn passie muziek en mijn energieniveau. Dus ik las daarmee bewust een tijdelijke werk- en mediapauze in.”

De laatste tijd rende ik mezelf voorbij, gedreven door mijn passie om anderen te raken en inspireren. Optredens, nieuwe muziek, tv-optredens – ik had er nooit genoeg van.” Verontrustende foto’s van een uitgeput uitziende zanger verschenen eveneens, benadrukkend hoezeer hij zichzelf had opgeëist.

Mart Hoogkamer bekogeld met bier

In het verleden heeft Hoogkamer herhaaldelijk bierdouches moeten doorstaan tijdens zijn optredens, wat zelfs leidde tot het voortijdig beëindigen van zijn shows. Gisteren, tijdens zijn langverwachte terugkeer in Woerden, werd hij opnieuw het doelwit van biergooiende toeschouwers. Ditmaal koos Hoogkamer echter voor een andere aanpak en zong met vastberadenheid zijn kenmerkende zin: “Wat doe je met meee?”. Hier zijn beelden van deze opmerkelijke gebeurtenis naast fragmenten van eerdere bierdouches en zijn recente optreden:

@sjanellepost6 24 bier in 30 seconden #marthoogkamer #fyp #fy @ruben.schutrup ♬ origineel geluid – sjanelle post
@corinapeter06 #heisback #netherlands #woerdensevakantieweek #woerden #vakantieweek #back #augustus #2023 #voorjouwpagina #foryoupage #fyp #fy @Mart Hoogkamer ♬ origineel geluid – 𝓬𝓸𝓻𝓲𝓷𝓪𝓹𝓮𝓽𝓮𝓻06

Check ook: De lippen van Maan: Natuurlijke schoonheid of cosmetische ingreep?

Bron: Showmag

You May Also Like