Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Zogenaamde ‘ex’ wil na 10 Jaar ‘relatie’ voortzetten

Zogenaamde 'ex' wil Na 10 Jaar ‘relatie’ voortzetten 6

Ken je dat moment als iemand uit het niets opduikt en beweert je zogenaamde ‘ex’ te zijn? Het kan behoorlijk verwarrend zijn, vooral als die “relatie” niets meer was dan een technische assistentie via Skype! Dit gebeurde onlangs met iemand die een bericht ontving van een oude bekende, die meer dan een decennium geen contact had opgenomen. Laten we deze absurde reünie eens nader bekijken.

Zogenaamde ‘Ex’

Het begint allemaal met een eenvoudige “Hey jij” in de vroege uurtjes, gevolgd door nostalgische opmerkingen en een vage herinnering aan een vermeende romantische vonk die blijkbaar alleen in de geest van de afzender bestond. Het is alsof je een tijdscapsule opent die je nooit wilde begraven! Het wordt snel duidelijk dat de ontvanger zich absoluut niets herinnert van deze zogenaamde fling. De gesprekken gaan van vreemd naar vreemder als de afzender probeert hun gezamenlijke “verleden” op te frissen, wat leidt tot niets anders dan meer verwarring en een lichte dosis creepiness.

Gemengde signalen en verdwaalde herinneringen

Als kers op de taart beweert de ongenode herinneraar vervolgens dat ze elkaar via een forum hebben ontmoet en dat hij hielp met een wifi-booster. Het idee dat dit een basis is voor een relatie, is zowel hilarisch als licht verontrustend. Dus, wat doe je als iemand uit het verleden plotseling op je digitale deur klopt met vreemde claims en verouderde herinneringen? Misschien is het gewoon het beste om ze vriendelijk te herinneren aan het belang van feiten checken voordat je je oude contactenlijst doorneemt. En wie weet? Misschien is het ook een goed moment om je privacy-instellingen nog eens goed na te gaan.

Zogenaamde ‘ex’ wil na 10 Jaar ‘relatie’ voortzetten, check hieronder de screenshots:

1

Zogenaamde 'ex' wil Na 10 Jaar ‘relatie’ voortzetten1

2

Zogenaamde 'ex' wil Na 10 Jaar ‘relatie’ voortzetten 2

3

Zogenaamde 'ex' wil Na 10 Jaar ‘relatie’ voortzetten 3

4

Zogenaamde 'ex' wil Na 10 Jaar ‘relatie’ voortzetten 4

5

Zogenaamde 'ex' wil Na 10 Jaar ‘relatie’ voortzetten 5

6

Zogenaamde 'ex' wil Na 10 Jaar ‘relatie’ voortzetten 6

7

Zogenaamde 'ex' wil Na 10 Jaar ‘relatie’ voortzetten 7

De grappigste berichten ooit:

Check ook: