Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Uitgelekt: Deze bizarre metgezel neemt Joost Klein het podium mee op

joost klein Blauwe vogel Appie
Beeld: X

Het lange wachten is bijna voorbij: volgende week donderdag betreedt Joost Klein het podium voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Hij zal dit echter niet alleen doen, maar een bizarre metgezel het podium mee opnemen, zo lekte vandaag uit op X.

Bonte vertoning

Het Eurovisie Songfestival is in de loop der jaren een steeds bontere vertoning geworden, waarbij de gekste act ook vaak de winnende act bleek. Veel mensen denken dan ook dat Nederland een goede kans maakt met het knotsgekke optreden van Joost Klein met het nummer ‘Europapa’. Joost zelf zal in zijn kenmerkende blauwe pak met puntige schouders te zien zijn, en de act zal ondersteund worden met creatieve visuele elementen, waaronder een curryworst en een vastgelopen Windows-scherm.

Met dit nummer gaat Joost Klein naar het Eurovisie Songfestival 2024
Beeld: Youtube

Pino van Sesamstraat

Dit zal echter niet het gekste zijn, zo lekte uit tijdens de repetities van Joost Klein, in de Malmö Arena. Joost zal namelijk vergezeld worden door een soort Pino van Sesamstraat. In het enorme blauwe kippenpak zal zijn vriend Appie Musa zitten, die als toetsenist zal optreden. Ook Martijn van Eijzeren, beter bekend als de Stuntkabouter, zal op het podium te zien zijn.

Joost Klein zal volgende week donderdag optreden in de tweede halve finale, waarbij hij strijdt met vijftien andere landen om een van de tien felbegeerde finaleplaatsen te bemachtigen.

Check ook: