Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast gaat viraal om absurde eisenlijst die hij voor date heeft: “Je betaalt ALLES!”

Gast gaat viraal om absurd eisenlijst die hij voor vrouwelijke dates heeft
Beeld: Pexels

In een wereld waar Tinder-romantiek en Instagram-influencers de norm zijn, lijkt het bijna logisch dat Barry White (nee, niet die Barry White, dames) viral is gegaan met een eisenlijst voor vrouwen die het geluk hebben om hem te daten. Zijn financiële eisenpakket zou zelfs de meest gulle suikeroom doen blozen, maar Barry is ervan overtuigd dat zijn ‘unieke’ voorwaarden gerechtvaardigd zijn.

Het begin van de eisenlijst

Laten we beginnen bij het begin. Barry’s hypotheek kost maar liefst $1.700 per maand. Vraag niet hoe hij aan een huis komt dat hij zich duidelijk niet kan veroorloven – nee, dat is het probleem van zijn date. Vervolgens, de VVE-bijdrage van $125 per kwartaal, omdat, je weet wel, gras maaien en sneeuw schuiven magisch gebeurt. En natuurlijk, het internet – $80 per maand zodat Barry zijn favoriete YouTube-tutorials over hoe je de perfecte Instagram-boyfriend wordt kan streamen. Oh, en laten we de kapper niet vergeten! $50 per week om zijn weelderige lokken te temmen, wat een koopje lijkt voor iemand wiens hoofd zoveel airtime krijgt.

Gast gaat viraal om absurde eisenlijst die hij voor date heeft: “Je betaalt ALLES!”
Beeld: Facebook Dana Rivera

Transport, cologne en huishouden

Wat betreft transport, $200 voor autoverzekering is slechts het begin. Hij heeft cologne nodig (tussen $120 en $300, want blijkbaar kan Barry ruiken naar een mengsel van versgesneden bankbiljetten en pure wanhoop). Zijn huishoudelijke uitgaven bedragen zo’n $1500 – inclusief PS5-spellen van $69 per stuk en Jordans die tussen de $250 en $350 kosten, afhankelijk van zijn geluk bij de nieuwste release.

Kleding, autoparts en vakanties

Barry’s kledingkast start bij $100 per stuk, want wie wil nou niet betalen voor de visuele kwelling om hem in iets anders te zien dan een goedkoop T-shirt? Autoparts? Begin maar bij $200. Vakanties? Niet minder dan $300, plus 26-inch banden voor $200 elk omdat, eh… hij heeft grote wielen nodig om zijn nog grotere ego te ondersteunen. Brandstof? Alleen 93 premium, want Barry’s auto’s zijn natuurlijk te goed voor reguliere brandstof. En hoewel hij de Cheesecake Factory tolereert, heeft hij liever Angus Barn – want niets zegt ‘romantische date’ zoals het dwingen van je date om de rekening te betalen voor een overprijsde biefstuk.

Een koekje van eigen deeg

En het mooiste van alles? Als je in een relatie met hem bent, betaal je ALLES.. Zijn rekeningen én hijzelf zijn één pakket. Dus, zoals Barry het zo fijn zegt: “Betaal of laat me met rust.” Ja, zegt Barry uiteindelijk, dit is precies hoe het eruit ziet voor ons, als jullie vrouwen al deze belachelijke eisen hebben. Een koekje van eigen deeg, dames?

Tijden van economische onzekerheid

In deze tijden van economische onzekerheid, met een pandemie die nog nasiddert en een planeet die oververhit raakt, is het hartverwarmend te weten dat er nog steeds mannen zoals Barry zijn die de lat zo hoog leggen dat zelfs pole vaulters zeggen: “Nee, bedankt.” Barry, bedankt dat je ons eraan herinnert dat ware liefde echt onbetaalbaar is. Vooral als het komt met een factuur.

Check ook:

Dames hebben uitgebreid eisenpakket voor een date: ‘Hij moet wel naar de sportschool gaan’