Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mia Khalifa onthult het schokkende bedrag dat ze verdiende als ‘natuurfilm’-ster

mia khalifa
Beeld: Instagram Mia Khalifa

Ooit gedacht dat sterren in de ‘natuurfilm’-industrie bakken met geld verdienen? Mia Khalifa, voormalig ‘volwassen content creator’, ontkracht deze mythe eens en voor altijd. In een openhartig gesprek deelt ze de keiharde realiteit over het schokkende bedrag dat ze verdiende tijdens haar korte carrière voor de camera, en spoiler alert: het is verre van wat je zou verwachten.

Geen miljoenen op de bank

Mia Khalifa onthult het schokkende bedrag dat ze verdiende en laat ons weten dat haar tijd in de adult entertainment industrie haar slechts $12.000 opleverde, omgerekend ongeveer €9,650. Vergeet de dromen over slapen in geld; Mia’s financiële werkelijkheid was allesbehalve luxueus. Mia’s verhaal verandert de vaak glamoureuze perceptie van de ‘natuurfilm’-industrie. Ze benadrukt dat haar nimmer miljoenen beloofd waren en dat ze dergelijke verdiensten ook nooit had verwacht. Toch frustreert het haar hoe mensen kijken naar haar wanneer het gaat om haar financiële succes.

Mia Khalifa onthult het schokkende bedrag dat ze verdiende als 'natuurfilm'-ster
Beeld: YouTube

Onder druk en misbruikt

Mia deelde ook hoe ze werd gemanipuleerd door haar ex-vriend, die haar onder druk zette zodat ze in de industrie stapte. In de ‘Diary of a CEO’ podcast vertelde ze over haar aankomst in Las Vegas op haar achttiende, waar ze trouwde zonder zelf te ontdekken wat ze wilde en waarvoor ze er was. Als een pion in het spel van haar ex voelde Mia zich meer een object dan een persoon. Haar ervaring in de ‘natuurfilm’-industrie is verre van het sprookje dat sommigen zich misschien voorstellen.

Mia Khalifa schijnt nieuw licht op de realiteit

Mia Khalifa onthult het schokkende bedrag dat ze verdiende en dat werpt een nieuw licht op de realiteit van de ‘natuurfilm’-industrie, ver verwijderd van de veronderstelde glamour. Haar openheid biedt een cruciaal inzicht in de persoonlijke en financiële uitdagingen waar veel acteurs achter de schermen mee te maken krijgen. Mia’s moed om deze details te delen benadrukt de noodzaak van een realistischer begrip van wat de industrie echt inhoudt.

Check ook: