Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix-trailer van nieuwe Koreaanse horrorserie “All Of Us Are Dead” is echt angstaanjagend

horror-film

Squid Game heeft de Zuid-Koreaanse film- en seriewereld op de kaart gezet en hoé! Vanaf 28 januari komt er weer een nieuwe Zuid-Koreaanse serie op Netflix en het belooft even gruwelijk als angstaanjagend te worden. Dat blijkt ook wel uit de trailer die Netflix onlangs online heeft gezet. Het gaat over de serie All of Us Are Dead.

All of Us Are Dead

All of Us Are Dead gaat over een middelbare school die ‘ground zero’ wordt van een zombievirus. De studenten die in de school gevangen zitten, moeten zich een weg banen (of eigenlijk vechten) door gruwelijke zombies óf veranderen in een zombie. Niet echt iets waar je allebei op zit te wachten concluderen we als we de trailer bekijken. Er doen een paar bekende Zuid-Koreanen mee, waaronder Yoon Chang-young, Park Ji-hoo, Cho Yi-hyun, Park Solomon en Yoo In-soo.

28 januari

De serie is gebaseerd op de digitale comic Now at Our School van Jong Dong-geun, maar heeft ook wel iets weg van World War Z en The Walking Dead. Ben je een liefhebber van deze series? Dan kun je All of Us Are Dead ook niet missen. De serie is vanaf 28 januari op Netflix te bekijken, maar voor nu kun je in de video hieronder de trailer van de serie zien:

[video:https://youtu.be/8Wpyx-HSZRY]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like