Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze supergedetailleerde LEGO Porsche 911 is een must-have voor de liefhebber

LEGO gaat super hard met hun leuke ideetjes! De heren uit Denemarken hebben zich weer eens uitgesloofd en verrassen ons met een geweldige bouwkit van een legendarische auto, namelijk de klassieke Porsche 911!

Porsche 911 Targa

Breng een ode aan de onmiskenbare Porsche stijl met deze fantastische bouwuitdaging waarbij je jouw eigen klassieke auto bouwt met de verzamelbare LEGO® Porsche 911 modelset. Kies welk model je bouwt: de Turbo met zijn turbomotor of de Targa met zijn iconische Targa-bar en afneembaar dak dat onder de motorkap kan worden bewaard.

De LEGO® Porsche 911 maakt deel uit van een collectie modelbouwsets en bestaat uit 1458 stenen. Hij is speciaal ontworpen voor volwassen LEGO fans die van prachtige ontwerpen houden.

LEGO Porsche 911

Turbo en Targa

De Turbo en Targa modellen hebben authentieke Porsche 911 details zoals de iconische voor- en achterbumpers, schuine koplampen, een gedrukt logo en nummerplaten. De binnenkant is net zo indrukwekkend met zijn werkende besturing, versnellingspook, noodrem, kantelende stoelen en een donkeroranje/nougat kleurenschema.

De Porsche 911 Turbo modelauto beschikt over een brede achteras en een geïntegreerde spoiler, plus een turbomotor compleet met een luchtkoeler. De Porsche 911 Targa modelauto heeft een afneembaar dak dat je onder de motorkap kunt bewaren, plus de beroemde Targa-bar met ‘glazen’ achterruit.

Dit setje is niet alleen prachtig, maar valt zeker wel onder de collectors items! Hebben? Check de actuele prijs hier op Bol.com

LEGO Porsche 911

Bron en beeld: Bol.com

You May Also Like