Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

LEGO Vespa is een absolute must-have voor de liefhebber

vespa lego

LEGO is niet langer alleen voor kinderen. Volwassenen kunnen nu ook genieten van de legendarische bouwstenen, en de LEGO Vespa is het bewijs dat we nooit te oud zijn om te spelen. Met deze set voor volwassenen heb je urenlang plezier tijdens het bouwen van een authentiek model van de iconische Vespa Piaggio uit 1960.

LEGO Vespa

De LEGO Vespa zit niet alleen boordevol authentieke details, maar heeft ook technische hoogstandjes, zoals een enkelzijdige voorwielophanging, een afneembare motorklep en zelfs werkende zadels en een stuur. Het reservewiel en het mandje met bloemen achterop zijn de leukste details!

Uitdaging

Met 1106 onderdelen en een aanbevolen minimumleeftijd van 18 jaar, is deze set een uitdaging voor zowel beginnende als ervaren bouwers. Het beste van alles is dat je na het bouwen een prachtige blikvanger hebt om een mooi plekje in je huis te geven.

LEGO Vespa

Betaalbaar

En als je denkt dat het niet beter kan worden, is de LEGO Vespa ook nog eens betaalbaar! Voor slechts € 86,99 kun je deze set kopen en beginnen met bouwen. Het is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor elke Vespa-liefhebber. En wie weet, als je het goed bewaart, kan het ook nog een slimme investering zijn. Maar dat moet de tijd uitwijzen. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

LEGO Vespa

Check ook: Hebben: LEGO onthult Ford GT met werkende V6-motor (sgxl.nl)

Bron en beeld; Bol.com

You May Also Like