Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Sudanese piloot moet noodlanding maken vanwege agressieve kat

agressieve kat

De vliegtuigpassagiers die in dit vliegtuig zaten keken even gek op toen het vliegtuig opeens een noodlanding maakte. Is de motor kapot?! Werkt het vliegtuig niet meer?! Nee, er was een heel andere reden voor de landing.

Agressieve kat

De Sudanese vliegtuigmaatschappij Tarco Aviation was nog maar dertig minuten onderweg van Khartoem naar Doha, Qatar toen de piloot besloot een noodlanding te maken. De piloten werden namelijk aangevallen door een agressieve kat die de cockpit in was komen wandelen. Say whát?!

Naar binnen geslopen

Na de landing werd er een onderzoek verricht hoe de kat in godsnaam in het vliegtuig kon komen. Er kon niet met precieze zekerheid gezegd worden hoe, maar ze denken dat de kat binnen is geslopen toen het vliegtuig werd schoongemaakt of werd gecheckt. Het is niet bekend wat er met de kat is gebeurd en wie de eigenaar is (als hij die al had). 

Boos

Wat een gezeik altijd met die katten. Onlangs werd uit een onderzoek duidelijk dat katten ook nog heel lang boos op je kunnen blijven, ook al heb je hem of haar een héél klein beetje gekwetst. Rare beesten…

Bron en beeld: 9gag, UnSplash

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like