Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Pikante foto’s opgedoken van nieuwe vriendin van Dré Hazes, Sarah van Soelen

dre hazes, sarah van soelen

Nederland was in rep en roer, nadat vorige week het nieuws verscheen dat André Hazes jr. zijn ‘grote liefde’ Monique Westenberg opnieuw had verlaten voor een andere vrouw. In dit geval gaat het om influencer/Instagram-model Sarah van Soelen. En van Sarah zijn nu pikante foto’s opgedoken.

Oudere vrouwen

Na de 43-jarige Monique en zijn uitstapje naar de 46-jarige Bridget Maasland had Dré, zelf 27 jaar, nogal de naam opgebouwd op oudere vrouwen. Nadat bekend werd dat hij en Monique weer uit elkaar waren, waren de grappen dat mensen hun moeders en oma’s moesten verstoppen dan ook niet van de lucht. Zijn nieuwe vlam blijkt echter in niets een oud vrouwtje. Sarah valt met haar 25 lentes jong prima in André’s leeftijdscategorie. 

Eva kostuum

Shownieuws kwam een aantal weinig pikante (inmiddels verwijderde) foto’s op het spoor op een Instagram-account met de naam shotbysud, waarop Sarah bijna alleen in haar Eva-kostuum te zien is. Wij snappen dan ook wel dat Sarah moeilijk te weerstaan was voor André. Dré vertelde onlangs in een gesprek met Patty Brard over hoe hij en Sarah elkaar ontmoet hebben. “We zaten allebei in de slechtste periode van ons leven. Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Zij is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.”

Check de pikante foto’s van Sarah van Soelen, de nieuwe vriendin van Dré Hazes hier:

dre hazes, sarah van soelen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SUD (@shotbysud)

Hier nog meer moois van Sarah van Soelen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@sarahvansoelen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@sarahvansoelen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@sarahvansoelen)

Bron en beeld: Shownieuws, Instagram Sarah van Soelen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like