Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ook bij Hans Teeuwen liepen de emoties hoog op tijdens overwinning Max van der Stap

max verstappen

 

Of je nou Formule1- fan bent of niet: grote kans dat jij gisteren voor de televisie zat. En gelukkig maar! Dan kon je dus de bloedstollende race zien tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Bij iedereen in Nederland liepen de emoties hoog op en zo ook bij cabaretier Hans Teeuwen. 

Hysterie alom

Om heel eerlijk te zijn genieten we enorm van de emotionele video’s die op socialmediaplatforms rondgaan. Huilende vaders, schreeuwende ooms en hysterische vrouwen. Het is een dag om niet meer te vergeten. Niet iedereen heeft de overwinning gefilmd om het op social media te plaatsen. Hans Teeuwen is zo iemand die dat vergeten was. Gelukkig heeft hij wel nog foto’s.

De heftige emoties van Hans Teeuwen

Voor emotie hoef je echt niet alleen video’s te maken, want je kunt ook heel goed emoties vangen via foto’s. Hans Teeuwen wil zijn emoties graag met de wijde wereld en dat begrijpen we maar al te goed. Wat een prachtige emotionele foto’s heeft hij gemaakt van zichzelf tijdens de race. De meest emotionele beelden van de race van gisteren gaan toch echt naar Hans Teeuwen. Move over, Jos Verstappen! 

[video:https://www.youtube.com/watch?v=F-vYJMBa2Lw]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like