Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Netflix Deelt Officiële Trailer Van Ferry De Film Die Vanaf 14 Mei Te Zien Is

ferry-film

Netflix verwend eindelijk de grote Undercover fans met het delen van de nieuwe trailer van de film over de enige echte Ferry Bouman. Bekijk de trailer hieronder:

Netflix deelt eindelijk nieuwe officiële trailer van Ferry de film

Eerder deelde Netflix al de releasedatum en de eerste beelden van de film Ferry en nu kunnen fans zich helemaal voorbereiden voor de film. De officiële trailer is namelijk geplaatst en het belooft een waar spektakel te worden. Bekijk de trailer van Ferry de film hieronder:

Waar gaat de film over en release date

Iedereen die de serie Undercover kent weet wel wie Ferry Bouman is. De man is de enige echte drugskoning van het zuiden en runt een heel imperium vanaf een camping. In de nieuwe film Ferry kan je zien hoe Ferry Bouman is uitgegroeid tot de man die hij berucht voor staat in de serie.

In de film werkt Ferry, die wordt gespeeld door Frank Lammers, voor een machtige drugsbaron Ralph Brink. Als de zoon van Ralph het slachtoffer wordt van een brute afranseling, gaat Ferry op zoek naar de daders.

Ook is er natuurlijk een rol weggelegd voor Elise Schaap, als Daniëlle. De ontmoeting met Ferry en de opbloeiende liefde tussen de twee zal ongetwijfeld een grote rol spelen in de nieuwe Netflix-film. Ook is er, net als in de serie Undercover, een rol weggelegd voor Raymond Thiry.

De film Ferry  is vanaf 14 mei te zien op Netflix.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like