Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Juultje Tieleman deelt pikante foto’s voor lingeriesamenwerking

juultje tieleman

De 22-jarige Juultje Tieleman – een nuchtere Rotterdammer, maar gigantisch prachtige influencer – heeft onlangs pikante foto’s op haar Instagrampagina gedeeld. Juultje is namelijk een samenwerking aangegaan met lingeriemerk Hunkemöller. Dat is voor een groot deel van haar volgers helemaal geen probleem!

Juultje Tieleman

Juultje Tieleman maakt video’s op YouTube waar de meeste mensen misschien nog kennen als de (inmiddels ex)-vriendin van vlogger Gio Latooij. De twee zijn inmiddels alweer een paar jaar uit elkaar en we vragen ons af of Gio niet nog spijt heeft van de break-up. We durven namelijk wel te stellen dat Juultje als één van de mooiste vrouwen van de Benelux kan worden beschouwd. 

Pikante foto’s

Ook op Instagram is ze populair, met bijna 1 miljoen volgers is dat wel te bevestigen. Onlangs deelde ze een paar pikante foto’s van haar samenwerking met lingeriemerk Hunkemöller waar ze in het verleden ook al eens mee samen heeft gewerkt. Lekker gewerkt, Juultje! Looking good! Bekijk hieronder de beelden die ze op haar social media deelde:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like