Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Waarom honden best wel k*tbeesten kunnen zijn

hond

Honden worden vaak geprezen als beste huisdier ooit. Daardoor worden katten, hamster, cavia’s en vogels met één veeg van tafel geveegd. Ja; honden zijn schattig, maar ze kunnen ook megaslecht luisteren.

Dat bewijst de vijf maanden oude Golden Retriever die de naam Chet draagt. Zijn baasje Kendra Woodley gaat vaak met hem op stap in het bos, maar overweegt om het bos over te slaan. Chet blijft namelijk maar rondrollen in de modder waardoor hijzelf, de auto en het huis goor wordt. Niet echt fijn om dat élke dag te moeten schoonmaken.

Niet luisteren

Daarom vraagt Kendra in deze video of Chet haar wil beloven om dit keer niet door de modder te rollen. We hadden het al kunnen zien aan zijn arrogante side-eye, want hij is nog geen halve minuut de auto uit en Chet is van boven tot onder goor door alle modder.

Huis verbouwen

En er zijn nog meer redenen waarom je niet voor een hond moet kiezen. Je kan ze geen seconde alleen laten of ze hebben je hele huis verbouwd. Behoeden voor de fouten van andere hondeigenaren? Check deze video om te zien in wat voor hel het baasje thuiskwam toen de hond even alleen werd gelaten. 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like