Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Holy sh*t: deze markeerpen scant geschreven tekst naar je laptop!

markeerpen

Heb jij ook altijd zo’n hekel aan uitgeprinte documenten, notities of boeken en mis je die CTRL + F knop om in de tekst te kunnen zoeken? Mega irritant dat je in fysieke teksten altijd zo lang moet zoeken. Daar komt nu verandering in! De technologie is inmiddels zo ontwikkeld, dat er een markeerpen bestaat die teksten scant en direct kan uploaden op je laptop. Het is het jaar 2022 mensen, dat blijkt maar weer!

Scannen

Urenlang zoeken naar iets in een document van 140 pagina’s is vanaf nu verleden tijd. De scanmarker is jouw allerbeste vriend. De pen is eigenlijk te vergelijken met een echte pen: het heeft hetzelfde formaat en je houdt het op dezelfde manier vast. Je laat de pen over een stuk tekst glijden en met het scangedeelte van de pen kan -ie zien welke woorden hij ‘leest’. Zodra hij weet wat je wil scannen, uploadt de pen de tekst naar een digitaal document. Ons geluk kan niet meer op.  

Vertalen

De pen kan ook nog eens teksten uit 40 verschillende talen voor je vertalen, dus mocht je een Nederlandse samenvatting willen van het tentamen Engels: je weet ‘m te vinden. De Scanmarker is ook nog eens draadloos en werkt door middel van een Bluetooth-verbinding. Je kunt het gebruiken via computer, smartphone en tablet (Windows, Mac en Android). De pen – ook wel Scanmarker Air genoemd – is gewoon te koop op Bol.com en hij krijgt daar 4,5 van de 5 sterren. Check de actuele prijs hier op Bol.com

Bron en beeld: Bol.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like