Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Peter Gillis mag eindelijk zijn nieuwe Ferrari gaan ophalen

peter gillis ferrari

Rijke stinkerd, Peter Gillis, mocht onalngs eindelijk zijn nieuwe speeltje ophalen, namelijk zijn nieuwe Ferrari, die hij meer dan een halfjaar geleden kocht. In zijn programma Massa is Kassa zie je hoe hij samen met Nicole de auto gaat ophalen bij de dealer. Peter is super blij met zijn nieuwe aanwinst, maar als we hem waren zouden we dat ook zijn!

Peter Gillis gaat zijn nieuwe Ferrari 812 GTS ophalen

Samen met zijn vriendin Nicole zitten ze aan tafel bij de dealer om de laatste puntjes op de i te zetten voordat de gave Ferrari 812 GTS helemaal van hem is. Maar voordat dat gebeurt, wordt hij nog een getrakteerd op -wat anders dan- worstenbroodjes. “Ik heb nog nooit zulke lange worstenbroodjes gezien!”, aldus Peter.

peter gillis ferrari

Ferrari 812 GTS

De Ferrari 812 GTS is voor velen zeker een droomauto. De auto heeft 800 pk en een acceleratie van 2,9 seconden met een top van 340 km/u, voor wie het niet snapt: dat is supersnel! Daarnaast is de auto voorzien van een grijze lak met zwarte details. De cabrio heeft bruinleren stoelen en er is genoeg ruimte om in te stappen, kortom, hij zal zeker geen spijt krijgen van zijn aankoop.

Check de nieuwe Ferrari van Peter Gillis hier:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like