Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Huiseigenaar kan zich bij politie gaan melden door oliedomme Funda-foto’s

oliedomme funda foto's

Soms kom je van die advertenties tegen waarvan je denkt: ‘waarom? wáárom?’. Deze Funda-advertentie is daar één van. De huiseigenaar heeft namelijk een paar oliedomme details laten hangen toen de fotograaf foto’s van zijn huis kwam maken om op Funda te plaatsen. 

Wapens aan de muur

Funda is natuurlijk hét platform om je huis te verkopen en om huizen te bekijken die in de verkoop staan. Sommige mensen hebben zelfs een hobby om de meest bijzondere woningen te vinden. In deze categorie valt het huis in Hoorn van deze man absoluut. Hij was namelijk een heel bijzonder detail vergeten te verbergen voordat de fotograaf kwam. Zijn wapens hingen nog ‘gezellig’ aan de slaapkamermuur. Oei, oei, oei.

Politie

Het huis zelf is niet bijzonder, maar dat verandert snel als je de slaapkamer ziet. De wapens zijn absoluut niet te missen. Ook niet voor de politie. De eigenaar van het huis heeft zich hiervoor moeten melden bij de politie om uit te leggen waarom meneer de wapens in huis heeft liggen. We hopen voor de eigenaar dat het gaat om nepwapens, dan komt hij er nog met een sisser van af… Je kunt de opvallende foto’s in de Instagrampost hieronder bekijken.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like