Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Barbie klust bij met privévideo’s voor 25 euro per stuk

barbie prive videos

Barbie – a.k.a. Samantha de Jong – kennen we natuurlijk van het RTL-programma Oh Oh Cherso, maar je kunt haar ook kennen van de vele drama waar ze altijd in te vinden is. Als BN’er verdient ze natuurlijk geld met bijvoorbeeld samenwerkingen, maar nu klust ze ook bij met privéfilmpjes. Die kosten maar 25 euro per stuk.

barbie privevideo

Bijklussen

Barbie is namelijk beschikbaar op het platform Shoutout. Daar kunnen mensen video’s aanvragen van bekende Nederlanders. En nee, dit zijn natuurlijk geen ‘vieze filmpjes’, maar dit kunnen bijvoorbeeld verjaardagswensen zijn of een leuk berichtje. Je kunt hier bijvoorbeeld ook Martien Meiland tegenkomen en Rapper Sjors. Nu dus ook Barbie!

Videoboodschap

Op het platform kun je in maximaal 300 tekens aangeven wat de bekende Nederlander in een videoboodschap moet zeggen. Je kunt dit voor jezelf kopen, maar ook voor je jarige vriend of voor een vrijgezellenfeest van iemand. Het maakt eigenlijk niet uit voor wat voor situaties, als je maar geld betaalt! Barbie wordt in de Shoutout-advertentie omschreven als: “Barbie was voor het eerst op televisie te zien in het programma Oh Oh Cherso en zijn vervolg Oh Oh Tirol. In 2012 begon Barbie haar eigen realitysoap met het programma Barbie’s Bruiloft dat werd uitgezonden door RTL 5. Hierin werd ze samen met haar vriend Michael van der Plas gevolgd door camera’s in aanloop naar hun huwelijk. De realityserie was een groot succes en hierna werd er al snel een vervolg gemaakt over Barbie haar zwangerschap en bevalling onder de titel Barbie’s Baby. Momenteel is ze veelvuldig online te vinden via haar eigen kanalen. Barbie is vanaf nu te boeken via ShoutOut!”

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply