Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

40 gepantserde Toyota Land Cruisers te koop op de Markplaats

gepantserde toyota land cruiser

Op Marktplaats kun je voor van alles terecht, van tweedehands kleding tot gereedschap en van spaarzegeltjes tot auto’s. Wat bijvoorbeeld te denken van deze 40 gepantserde Toyota Landcruisers die momenteel op de website worden aangeboden.

Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser

De auto die te koop staat is een Toyota Land Cruiser, met zogenaamde B6 bepantsering. Het is een gepantserde auto die je normaal niet snel kunt kopen, en nu vindt je die gewoon op Markplaats. Dit model is zo goed als nieuw en is gebouwd in 2020. Volgens de omschrijving staat er maar 5 kilometer op de teller, gloedjenieuw dus. Verder beschikt het gevaarte natuurlijk over een enorme laadruimte, een digitaal dashboard en een stoffen bekleding. Daarnaast kunnen er nog twee extra stoelen uitgeklapt worden, zodat er zeven mensen in deze auto kunnen zitten.

Onopvallende tank

Van de buitenkant is de auto heel erg normaal, en niemand zal ooit opmerken dat je in een soort tank rijdt. De voertuigen zijn echter voorzien van 6mm ballistisch staal en 39mm gehard glas en beschermen je tegen talrijke geweerschoten van bijvoorbeeld de AK47, M16, G3 en FAL. Ze zijn ook ontworpen om het voertuig te beschermen tegen zowel gewone handgranaten als tegen aanvallen van granaatwerpers. Indien je geinteresseerd bent in de auto, kan je die aanschaffen voor ‘maar’ 130.000 euro per stuk. Check de advertentie op Markplaats hier.

Check de gepantserde Toyota Land Cruisers die op Marktplaats te koop staan hier:

 

gepantserde toyota land cruiser

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply