Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Voetballer Frenkie de Jong koopt royale twee-onder-een-kapwoning in Zuid-Holland

frenkie de jong

​Frenkie de Jong (24), voetballer bij FC Barcelona, heeft onlangs een twee-onder-een-kapwoning gekocht in Zuid-Holland, in zijn geboortedorp Arkel. De voetballer gaat niet mee in de geld-gekte van zijn collega’s die de ene na de andere villa op de kop tikken, maar voor een 24-jarige mag hij heel trots zijn op zijn woning!

​Frenkie de Jong

Frenkie de Jong

Frenkie de Jong is binnenkort inwoner van Arkel, een dorpje in de provincie Zuid-Holland. Daar kocht hij namelijk een grote twee-onder-een-kapwoning. De vraagprijs van de woning was 425.000 euro, maar hij legde er maar liefst 490.000 euro voor neer. Frenkie heeft de woning uiteraard uit eigen zak betaald, want dat kan natuurlijk met zo’n royale salaris. De woning is 125 vierkante meter. 

Twee-onder-een-kapwoning

De woning telt zes kamers, waarvan vijf slaapkamers en één badkamer. Deze kamers zitten verspreid over drie woonlagen. Op de benedenverdieping heeft de woning openslaande deuren die leiden naar de grote tuin van 110 vierkante meter. De tuin ligt ook nog eens gunstig op het zuiden. Frenkie kan zijn auto kwijt in zijn eigen garage en mocht hij nog wat spullen willen kopen, dan kan hij lopen naar het winkelcentrum bij hem op de hoek. Volgens ons heeft -ie een topwoning gekocht! Bekijk de foto’s van de woning hieronder:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply