Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Donny Roelvink en Janice uit elkaar, Donny gespot met Yolanthe!’ (beelden)

donny roelvink yolanthe

Er gaan verschillende geruchten rond dat Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok uit elkaar zijn of in een moeilijke situatie verkeren. Sterker nog, op social media gaan al beelden rond waarop Donny het gezellig heeft met niemand minder dan Yolanthe! 

donny roelvink yolanthe

Yolanthe

De geruchten begonnen nadat Janice en een vriendin een dubieuze video opnamen, waarin ze een zogenaamd ’trileitje’ uittestten. Zij gingen in de video naar de Albert Heijn om te kijken of ze met dat ding nog steeds met vakkenvullers kunnen praten etc. Donny vond het echter helemaal niet leuk dat zijn vriendin in een video voor Instagram constant tot een semi-hoogtepunt kwam. De twee zeggen dat er niets aan de hand is tussen hen maar we weten inmiddels dat geruchten niet zomaar ergens vandaan komen. Yolanthe heeft die geruchten dit weekend namelijk weten te versterken! Het is geen geheim dat Yolanthe na haar break-up met Wesley Sneijder al een tijdje vrijgezel is, maar dat ze nu opduikt met Donny zou volgens “kenners” wel heel toevallig zijn. Echter hebben ooggetuigen ook gezegd dat de twee “behoorlijk intiem” en “flirterig” bezig waren.

Janice aan het feesten

Bovendien doken er later ook beelden op van Donny die met vrienden uit eten ging, terwijl Janice er zonder hem flink op los aan het feesten was. Dit lijkt de geruchten alleen maar te bevestigen. Hoe dan ook, waar rook is, is vaak ook vuur…

Hieronder het onderstaande screenshot kunt u de video van de twee bekijken:

donny roelvink yolanthe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Bron en beeld: Instagram, Showmag

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply