Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vanaf nu is het mogelijk om WhatsApp te gebruiken zonder telefoon

whatsapp

Vroeger hadden we MSN waar we urenlang onze tijd verdeden, maar sinds de komst van de telefoon is een platform zoals MSN niet meer nodig. Niet zo gek dus dat MSN zijn populariteit verloor en werd verwijderd. Nu kun je toch weer dat oude MSN-gevoel terughalen, want er is een nieuwe WhatsApp-update die hier op lijkt!
 


Whatsapp

WhatsApp is één van de meest populaire apps op de telefoon, maar toch is het niet de enige app in de App- en Playstore. Zo heb je ook iMessage en Telegram die steeds meer telefoongebruikers installeren. Om die reden heeft WhatsApp een nieuwe functie ontwikkeld om zijn concurrentie voor te zijn. 
 

Nieuwe functie

En die nieuwe functie is rete-handig als je het ons vraagt. Voorheen ben je altijd afhankelijk van je telefoon om gebruik te kunnen maken van WhatsApp. Als de batterij van je telefoon leeg was, kon je ook niet meer op je laptop op Web WhatsApp. Hetzelfde geldt voor als je even geen verbinding had met internet. Deze struggles zijn vanaf nu dus verleden tijd! Op ieder moment kun jij gewoon WhatsAppen, waar en wanneer je maar wil! Wil je weten hoe je deze functie aan zet? Check onderstaande video dan even voor een korte tutorial:
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like