Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Genant: Student levert iets heel ongemakkelijks in op haar studie

student

De 19-jarige Aoife Mcmorrow heeft net als veel andere studenten over de wereld digitaal les. En heel eerlijk: dat is even wennen. Vooral het maken van tentamens is ingewikkeld. Dat ervaarde Aoife ook. Zij moest een opdracht inleveren waarin ze een video van zichzelf moesten maken. Alleen… dat is op een heel ongemakkelijke manier gedaan en ze heeft het al ingeleverd. Awkward!

Verkeerd formaat ingestuurd

Aoife zei: “Na het inleveren van mijn opdracht om 3 uur ’s nachts, en negen uur voordat het moest gebeuren, klikte ik op het bestand dat ik had geüpload en het leek in 360-weergave te zijn.”

“Ik realiseerde me dat dit kwam doordat ik oorspronkelijk problemen had met de audio en op een paar verschillende knoppen drukte om het probleem op te lossen, dus ik moet 360-weergave hebben ingedrukt en het per ongeluk aan hebben laten staan.”

“Toen ik me realiseerde dat de video in 360-weergave was, bevroor ik en begon ik te lachen en toen begon ik te huilen.”

Foutje gemaild

“Ik e-mailde onmiddellijk mijn seminarleraar de originele e-mail waarin ik haar vroeg mijn fout te corrigeren, dagen later was ik in de war waarom ik geen antwoord kreeg, toen besefte ik dat mijn e-mail niet was verzonden omdat de bijlage te groot was.”

“Daarna liet ik het liggen en bad gewoon dat ze naar mijn stem zouden luisteren in plaats van zich te concentreren op hoe ik eruit zag.”

Aoife hoopt dat de fout haar niet te veel zal kosten als het om haar cijfers gaat.

Ze voegde eraan toe: “Volgende maand zou ik mijn cijfer moeten weten.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like