Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Victoria Koblenko zorgt voor rode oortjes met toploze foto

Victoria Koblenko zorgt voor rode oortjes met toploze foto
Beeld: Instagram Victoria Koblenko

Heb je al gezien wat Victoria Koblenko onlangs op Instagram heeft gegooid? Ja, je leest het goed: de charmante actrice/presentatrice besloot een tikkeltje gewaagd te gaan met een foto zonder topje, en oh boy, dat heeft wat tongen losgemaakt! Victoria, bekend om haar stijl en klasse, laat nu zien dat ze ook de kunst van het teasen tot in de puntjes beheerst.

Een foto die hoge ogen gooit

Gekleed in niets meer dan het noodzakelijke, flaneert Victoria Koblenko op Instagram met een foto die weinig aan de verbeelding overlaat. Op 43-jarige leeftijd toont ze trots haar silhouet, waarmee ze niet alleen de aandacht trekt, maar ook bewijst dat leeftijd slechts een nummer is. Haar volgers zijn natuurlijk door het dolle heen. Een blik op deze foto en je begrijpt waarom: Victoria straalt een mix van vertrouwen en charisma uit die je niet elke dag ziet. Het is duidelijk dat zij weet hoe je een camera moet bespelen.

Een statement of simpelweg stijlvol?

Is dit gewoon een stijlvolle uiting of probeert Victoria hiermee iets diepers te zeggen? Hoe dan ook, ze slaagt erin om de aandacht vast te houden en de discussie rond leeftijd en schoonheid op sociale media opnieuw aan te wakkeren. Zoals verwacht, heeft deze post een golf van reacties losgemaakt. Van pure bewondering tot een tikkeltje jaloezie, iedereen lijkt een mening te hebben over Victoria’s gedurfde move. Het is een duidelijke herinnering dat zij nog steeds een van de meest invloedrijke figuren in de entertainmentwereld is.

Victoria Koblenko zet Instagram op stelten

Victoria Koblenko zet Instagram op stelten met een topless foto die meer doet dan alleen de aandacht trekken. Ze bewijst dat stijl en zelfvertrouwen geen leeftijd kennen, en laat iedereen, fan of criticus, met bewondering (of een beetje jaloezie) achter. Met deze actie plaatst ze zichzelf weer volop in de schijnwerpers en laat ze zien dat ze nog lang niet uitgespeeld is in de wereld van glamour en showbizz. Dus, wat denk jij: is dit Victoria’s manier om te zeggen dat ze nog steeds het heft in eigen handen neemt?

Meer van Victoria:

Victoria Koblenko zorgt voor rode oortjes met toploze foto
Beeld: Instagram Victoria Koblenko

Check ook: