Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Juultje Tieleman flaneert topless over Lowlands-camping

juultje tieleman bikini

Juultje Tieleman en haar vriend Koen maakten onlangs bekend uit elkaar gegaan te zijn. Dit betekent niet dat Juultje lang bij de pakken neer is gaan zitten. Afgelopen weekend ging ze flink los op festival Lowlands, waar ze zelfs topless over de camping flaneerde.

Eigen wegen

Juultje en Koen deelden onlangs het bericht: “Met een gebroken hart moeten we mededelen dat we onze eigen wegen gaan bewandelen. Hoewel het vaak verheugend is geweest om te genieten van onze dynamische en bewogen levens, kent dit ook zijn schaduwzijden. Terwijl de ene persoon zichzelf ziet in een toekomst van avontuurlijke reizen en ontdekkingen, ziet de ander een pad voor zich waarin specifieke carrièreambities verwezenlijkt worden.”

Schaarsgeklede foto’s

Rijst de vraag of haar recent gedeelde schaarsgeklede foto’s wellicht een subtiele uitnodiging vormen richting haar voormalige partner? In het verleden leek Koen geen bezwaar te hebben tegen het feit dat Juultje graag haar fysieke verschijning toonde. Koen nam het op voor Tieleman nadat ze na de breuk veel negativiteit te verduren kreeg. Bij het bericht over de breuk voegde Koen het volgende toe: “Laten we alsjeblieft respectvol met elkaar omgaan, dames en heren. De situatie is al zwaar genoeg, dus sommige reacties zijn onnodig.”

Check ook:

Bron en beeld: Instagram Juultje Tieleman

You May Also Like