Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Juultje Tieleman onder vuur om ondergoed close-ups: “Mijn dochter gebruikt ook Instagram!”

Juultje Tieleman onder vuur om ondergoed close-ups: “Mijn dochter gebruikt ook Instagram!”
Beeld: Instagram Juultje Tieleman

Eens was er een dame, niet zomaar een dame, maar dé Juultje Tieleman. Noem haar naam bij jongeren onder de dertig, en hun ogen zullen fonkelen van herkenning. “Oh, die meid van Instagram!”, zullen ze uitroepen. Maar voor hen boven de dertig? Eh… Juultje wie? Juultje Tieleman is dan de dame die onlangs ontzettend veel kritiek kreeg voor de close-up foto in haar ondergoed.

Een beetje over Juultje 

In een tijdperk waarin roem wordt gedefinieerd door likes, shares en volgers, duikt Juultje op als een stralende ster aan de sociale media. Een ware legende in de wereld van influencers. Maar hoe kwam ze daar? Als we spreken over Juultje’s sprong naar faam, kunnen we niet om de naam Gio Latooy heen. Jep, die YouTuber die de digitale wereld heeft veroverd met… wel, van alles eigenlijk. En dan heb je Jade Anna, die ook van die Latooy-magie heeft geprofiteerd. Zie je een patroon? De juiste relatie kan een ware boost zijn voor je sociale media carrière. En als je het goed speelt, hello reclame-deals! 

Juultje Tieleman ondergoed foto Instagram
Beeld: Instagram Juultje Tieleman

Nieuwste post

Oké, stel je hebt miljoenen volgers. Wat nu? Nou, voor de slimme influencer betekent dit kaching! Voor een enkele post, en misschien een vleugje van je ziel, kun je mogelijk wel vijfentwintigduizend euro binnenharken. Zeg nou zelf, dat is toch een mooie bijverdienste? Nu, voor de influencers van het vrouwelijke geslacht, komen de merken aangevlogen als bijen naar honing. Van Hugo Boss tot Zara, als je naam groot genoeg is, zullen ze aankloppen. Juultje heeft recentelijk de deur geopend voor een lingeriemerk. Dat betekent natuurlijk pikante plaatjes voor haar volgers. Maar hee, werk is werk, toch? Je zou denken dat een vakantie een pauze betekent. Fout gedacht! Juultje’s volgers wachten met ingehouden adem op haar nieuwste post, zelfs vanuit een exotisch oord als Bali. En onlangs kreeg een van haar posts veel aandacht, niet allemaal positief. Opmerkingen zoals “Mijn dochter gebruikt ook Instagram!” sierden de commentaar sectie. Maar goed, haters gonna hate, toch?

Check ook: Juultje Tieleman flaneert topless over Lowlands-camping

Bron: Instagram Juultje Tieleman

You May Also Like