Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Levende Nostradamus’ doet nieuwe angstaanjagende voorspelling over ‘drie dagen duisternis’

Huiveringwekkende nieuwe voorspelling van 'levende Nostradamus' die zal resulteren in 'drie dagen duisternis'
Beeld: Instagram/Pexels julie aagaard

Als je dacht dat dit een kil jaar zou worden, doe dan je riem om en houd je hoed vast. We hebben door de millennia heen zoveel ‘voorspellingen‘ gehad en sommige zijn uitgekomen. Maar er zijn mensen die beweren buitenaardse krachten te bezitten die nauwkeurig kunnen weten wanneer grote historische gebeurtenissen zullen plaatsvinden. Zoals Baba Vanga of een mysterieuze Braziliaan die ‘De Levende Nostradamus’ wordt genoemd.

Levende Nostradamus

De ”Levende Nostradamus’ Athos Salome, zou eerder gebeurtenissen als de pandemie en zelfs de dood van koningin Elizabeth II correct voorspeld hebben. Het is echter niet allemaal zonneschijn en regenbogen, want door zijn laatste ‘voorspelling’ zou de wereld getroffen kunnen worden door enorme technologische black-outs vanwege de huidige spanningen tussen landen. De zelfbeschreven ‘parapsycholoog’ is naar buiten gekomen om de wereld te vertellen dat er massa’s blackouts zullen zijn over de hele wereld door het gebruik van geavanceerde wapens.

Elektromagnetische pule technologie

Salome vertelt dat het gebruik van elektromagnetische pule technologie (EMP) in moderne oorlogsvoering wereldwijde netwerken zou kunnen verstoren voordat het jaar eindigt. Met zoveel strijd in de wereld en groeiende conflicten tussen Israël, Iran en meer, is het niet bepaald een onwaarschijnlijk scenario dat geavanceerde wapens zouden kunnen worden gebruikt. Salome beweert echter dat dit ‘drie dagen van duisternis’ over ons zal doen vallen omdat het uitproberen van de wapens de macht verstoort. Maar het is niet alleen de toenemende waarschijnlijkheid van oorlog die het zal doen, het is ook de opkomst van kunstmatige intelligentie, volgens Salome.

Huiveringwekkende nieuwe voorspelling
Beeld: Unsplash

Nieuwe confrontaties

Hij zei: “AI komt opnieuw naar voren als een factor die mogelijk dient als vredeshandhaver en als aanstichter van nieuwe confrontaties.
Geavanceerde naties, waaronder de Verenigde Staten, hebben in stilte EMP-technologieën ontwikkeld voor veiligheidsdoeleinden. De VS onderzoekt al EMP-mogelijkheden sinds de Operation Prime-tests in de jaren zestig met als doel deze technologie te gebruiken om bedreigingen te neutraliseren met minimale fysieke schade. Ook Rusland en China investeren in EMP-technologieën om de infrastructuur van potentiële vijanden te ontwrichten.”

Preventieve aanvalstactieken

“Zelfs Noord-Korea toont ondanks zijn beperkingen interesse in EMP-technologie als onderdeel van hun preventieve aanvalstactieken. “Deze verschuiving in het gebruik betekent een groeiende trend waarbij EMP niet alleen wordt gezien als een wapen, [maar] als een essentieel onderdeel van toekomstige militaire inspanningen die de potentie hebben om kritieke systemen aanzienlijk en snel te verstoren.”

Check ook:

‘Levende Nostradamus’ waarschuwt voor nieuwe ramp: “Het wordt verwoestend!”