Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Boer Harm dropt nieuwe videoclip die niet bepaald geschikt is voor kinderoogjes

Oeps: De echte moeder van Boer Harm onthult per ongeluk zijn ware identiteit!
Beeld: YouTube Boer Harm

Boer Harm veroverde de afgelopen maanden vanuit het niets de internetwereld met zijn hit “Brommers Kieken”. Nu is de rapper uit het ‘Midden-Oosten van Nederland’ terug met een nieuwe hit, ‘Komkommer’, met een bijbehorende videoclip, en deze blijkt niet gesschikt voor kinderoogjes, zo blijkt ook wel aan de 18+ restrictie die Youtube aan de video heeft gegegen.

Nieuwe videoclip van Boer Harm

De nieuwe videoclip van Boer Harm is echter zo gewaagd dat hij als ongeschikt is bevonden voor jongere kijkers en gemarkeerd is voor kijkers van 18 jaar en ouder op YouTube. Dit besluit onderstreept de provocatieve aard van de clip, die duidelijk bedoeld is om te choqueren en te entertainen. Geïnteresseerden kunnen naar Harm’s YouTube-kanaal gaan om de clip te bekijken, op voorwaarde dat ze de leeftijdsgrens respecteren. Deze strategie van exclusiviteit en volwassen content speelt slim in op de nieuwsgierigheid van het publiek en verzekert dat Boer Harm een gespreksonderwerp blijft in de muziekindustrie. Check de nieuwe videoclip van Boer Harm hier op Youtube.

Impact op zijn populariteit

Boer Harm’s benadering van zijn publieke imago is zo authentiek en consistent dat het bijna lijkt alsof hij een getrainde acteur is die een rol speelt. Zijn vermogen om in karakter te blijven, versterkt alleen maar de speculatie dat achter het masker een bekende figuur schuilt. De rapper zelf speelt met deze ambiguïteit, door te beweren dat hij geen masker draagt, wat de verwarring en fascinatie bij zijn publiek verder aanwakkert.

nieuwe videoclip van Boer Harm
Beeld: YouTube

De aandacht die Boer Harm geniet, heeft een aanzienlijke impact op zijn populariteit. Met slechts één eerdere hit, “Brommers kiek’n”, heeft hij al een landelijke bekendheid verworven en reist hij het hele land door voor optredens. Gezien deze populariteit was het tijd voor een nieuw nummer om zijn muzikale repertoire uit te breiden. Recentelijk is er opwinding ontstaan rond zijn nieuwste nummer, waarvan enkele video’s van achter de schermen van de videoclip online circuleerden. Deze clips onthulden dat Harm veel vrouwen had uitgenodigd om mee te doen aan de video, wat de interesse alleen maar verhoogde.

Check ook:

Boer Harm geeft voorproefje van nieuwe feesthit ‘Komkommer’